Ovis táska tornazsákkal
Erős vászonból varrt táska, amit textilfestékkel festek meg.Táska mérete: 45x41cm , zseb mérete: 26x41cm, középen elfelezve le van varr...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyaga: vászon, textilfesték
technika: festett tárgyak, varrás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Ovis táska tornazsákkal leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 napA termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Erős vászonból varrt táska, amit textilfestékkel festek meg.Táska mérete: 45x41cm , zseb mérete: 26x41cm, középen elfelezve le van varrva. A zsák mérete : 35x35 cm, teteje egy zsinórral van összehúzva. Mintájával vidámságot hoz minden kis óvodás életébe. Ez a táska megrendelésre készült, kis gazdája a autó jelet kapta, rendőrségi felirat extra kérés volt. :)
Ovis táska tornazsákkal jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Ovis táska tornazsákkal szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 750 Ft | 1 200 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel | 1 250 Ft | 1 560 Ft |
Ovis táska tornazsákkal alkotója: meseviragom

Három gyermekes anyukaként mesevilágban élek, ezért kezdtem mesevirágaim megfestését.Képeimet rétegelt lemezre,vizes bázisú festékkel készítem és az egészet a végén filccel átírom.
Boltomban táskákat és dobozokat is találsz mesemotívumokkal díszítve.A táskákat magam varrom ,a dobozokat a férjem készíti.
Fontosnak tartom,hogy gyermekeim a mesék varázslatában nőjenek fel, ezért első képeimet nekik készítettem.
Ma már magam örömére festek, teljesen elvarázsol egy-egy helyszín.Gyermekeim a kritikusaim ,ők mindig kéznél vannak és lelkes rajongóim is egyben.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek