KICSI VAS RÓZSA. - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu KICSI VAS RÓZSA. - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu KICSI VAS RÓZSA. - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu KICSI VAS RÓZSA. - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
KICSI VAS RÓZSA. - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu KICSI VAS RÓZSA. - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu KICSI VAS RÓZSA. - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu KICSI VAS RÓZSA. - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
KICSI VAS RÓZSA. - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Kislány unokám kérte 6. szüli napjára, készítsek neki egy vas rózsát. Nem tudtam neki nemet mondani. Elővettem a szerszámokat, lágyacél lemezt és huzalt és neki álltam rózsát kovácsolni. Kicsi lánynak kicsi rózsa illik így próbáltam kicsiben elkészíteni. Olyat akartam készíteni amire majd felnőtt korában is büszke lesz! Így nagyon nagy szeretettel és rendkívül finom, aprólékos munkával sikerült elkészíteni ezt a kicsi, de nagyon részlet gazdag virágot. Színét a fém hőre történő elszíneződése adja, felülete tartós lakkozást kapott. Súlya:75-80g. Méretei: szárhossz: 200mm levél szélesség: 120mm a fejátmérője: 50mm Megkérek minden leendő vevőmet vásárlás előtt minden esetben érdeklődjön a termék elkészültének idejéről !!!
Összetevők

lágy acél lemez, lágy acél huzal

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 21 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

kovácsoltvas

Jellemző
otthon & életmód, dekoráció

Színek

kék, szürke

Termékkód

2607950

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
1 800 Ft 1 800 Ft

Készítette

Róla mondták

“A dekoráció, amit készített számomra felülmúlta az elképzelt formát. Tökéletes, egyedi! A rendeléssel kapcsolatos tájékoztatás hasonlóképp professzionális volt. Köszönöm még egyszer! Bátran ajánlom mindenkinek!”

Manoarc Manoarc

Egyedi rendeléseket is vállal

jamesz további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek