Törtfehér polár anyagból készítettem ezt a hatalmas méretű naptárt, kész mérete 120 x 80 cm lett. Ajánlom családoknak, akár több kisgyermek meglepetését is elrejthetjük a zsebekbe.
A zsebekre számokat ragasztottam, felül három kapoccsal tudjuk felkötni, felakasztani. Rendkivül stabil, maszív, ajtóra akasztva is bírni fogja a "nyitogatást". Hátoldala szürke szivacsozott kárpitszövet. Szükség esetén közepes hőfokon vasalható. Minden zsebe 12x15 cm. 24 db celofán zacskóval küldöm, így könnyebb kiemelni a zseb tartalmát illetve semmi nem fog beleragadni.
Semmi hivalkodó nincs rajta, de piros pompommal, fenyőággal, csipeszekkel, díszekkel feldobhatjuk, ha ünnepivé szeretnénk varázsolni. Ajándékba küldök hozzá 5vdb piros kockás csipeszt, dekorációnak. Hogy mit rejtsünk a zsebekbe? Rengeteg ötletem van, persze kor és nem függő is: müanyag állatkák, pörgettyű, kitűző, marcipán, jojó, gyurma, matricák, különleges radír, nyakkendő tű, csillogó toll, szájfény, lego bábu, lufik, kisautó, karácsonyi történet kinyomtatva, gyöngyfűző készlet, hajgumi, kicsi kirakó, kinder tojás, kesztyű, hajcsat, csokoládé, szép idézetek, karóra, névreszóló toll, zsírkréta, pattogós labda, körömlakk, vicces fogkefe, meghívó egy cukrászdába, vásárlási utalvány, aszalt gyümölcs, fahéjjas teafű, üveggolyó, karácsonyos zokni, pici plüss állat, kézkrém, érdekes hegyező, jó kívánság, sütemény recept, grillázs mogyoró, cukorkák, kártya, mintás zsebkendő, buborékfújó, kulcstartó, gyertya......
A zsebek tartalma csak dekoráció, nem képezik az ajánlat részét! Békés várakozást és meghitt ünnepeket kivánok!
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
Személyes átvétel
(Szentantalfa)
|
0 Ft |
0 Ft |
háztól-házig futár előrefizetéssel
|
3 260 Ft |
3 260 Ft |