Három váza fa keretben - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Három váza fa keretben - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Három váza fa keretben - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Három váza fa keretben - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Három váza fa keretben - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Három váza fa keretben - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Három váza fa keretben - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Három váza fa keretben - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Három váza fa keretben - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Üdvözöllek a boltomban! Dekorációt keresel, különleges megjelenésével megragadja a tekintetet? Vagy épp vacsorára vársz vendégeket és egy olyan vázára lenne szükséged, ami garantáltan egyedivé varázsolja a megterített asztalt? Ilyen alkalmak ihlették ezt a fa keretes vázát. A keretben három lyuk található, melybe az üvegek tökéletesen illeszkednek. A keretet lazúrral festettem és egy különleges technikával öregbítettem a fát, így annak rusztikus hatása van. Végezetül lakkal zártam, így keret teljesen vízhatlan és könnyen tisztítható is. Ezen kívül fehér színben, vintage stílusban is rendelhető a keret, utolsó kép mutatja ezt a változatot. Méretei: - magasság: 20 cm - szélesség: 10 cm - hosszúság: 30 cm Ha bármilyen kérdésed van, írj bátran üzenetet! :)
Összetevők

fa, üveg

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

famegmunkálás, újrahasznosított alapanyagból készült termékek

Jellemző
otthon & életmód, dekoráció, vintage, rusztikus, üveg, fa

Színek

barna, fehér

Termékkód

2999784

Mindent megteszek annak érdekében, hogy az általad választott termék minél hamarabb megérkezzen hozzád. Késztermék esetén is minimum 3 munkanappal kell számolni a feladásig. Amikor leadod a rendelésedet, vedd figyelembe a szállítási időket is: GLS esetén csomagfeladás után 1-2 munkanap, Foxpost esetén 3-5 munkanap szállítási idővel kell kalkulálni.
Amennyiben a terméket a kérésednek megfelelően készítem el, normál esetben 10 munkanapon belül tudom küldeni a csomagot. Nyári időszakban és karácsonykor viszont a termékek elkészítése 3 hetet is igénybe vehet. Amennyiben sürgős rendelésed lenne, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.
Személyes átvétel Gyömrőn lehetséges.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Gyömrő)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Foxpost csomagautomata
1 399 Ft 1 399 Ft
Postai küldemény utánvéttel
2 390 Ft 2 990 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
1 790 Ft 2 190 Ft