Capuccino nő - akril festmény natúr fenyőn
Natúr fenyőfára festett akril festmény, melyet a fekete kávéba öntött tej ihletett :)
A kávé-tej izgalmas kavarodása egy fekete nő bőré...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: fenyőfa, akril festék, selyemfényű lakk, kötél, fagolyó
technika: festészet

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Capuccino nő - akril festmény natúr fenyőn leírása
Natúr fenyőfára festett akril festmény, melyet a fekete kávéba öntött tej ihletett :)
A kávé-tej izgalmas kavarodása egy fekete nő bőrének színeit juttatta eszembe. Ezt próbáltam visszaadni ezen a fenyődarabon. A fa picit érdes felületének köszönhetően az ecsetnyomok karcosak maradtak, így adva némi rusztikusságot a képnek.
Méretei: 60x20 cm, súlya 1092 gr.
Vastag kötél segítségével falra akasztható; a kötelet két fagyöngy segítségével rögzítettem a fára.
Capuccino nő - akril festmény natúr fenyőn jellemzői
Capuccino nő - akril festmény natúr fenyőn szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Capuccino nő - akril festmény natúr fenyőn alkotója: BohemKucko

Grafitceruzával rajzoltam először, akrilfestéssel folytattam, majd a pasztellezés és a vegyes tecnika (tempera+pasztell) vált kedvencemmé. Jelenleg elsősorban akril festékkel vászonra és kasírozott farostlemezre készülnek a képeim.
Imádok új technikákat (olajfestés, akvarell, struktúrapaszta, olajpasztell) kipróbálni, ehhez előszeretettel szerzem be a különböző hozzávalókat és kísérletezem. Törekszem folyamatosan új ismeretekkel gazdagodni, tanulni.
Nagyon szeretek túrázni, járni a természetet túrabakancsban vagy kerékpárral. Közel állnak hozzám a természet anyagai, színei, melyek munkáimban sorra visszakacsintanak.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek