Ajándék zsák, csizma - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu
Ajándék zsák, csizma - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu
Ajándék zsák, csizma - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu
Nosztalgikus hangulatú zsákvászonra emlékeztető pamutvászon anyagból készítettem zsákot és csizmát. Kifejezetten karácsonyi hangulatú, a zsákra csengettyűt is varrtam, piros-fehér pékzsineggel lehet a száját behúzni. A csizma piros akasztót kapott, szintén a zsákhoz hasonlító mintával keszült. Akár az ünnepi dekoráció része is lehet, de ajándékot is adhatunk át benne. A zsák 39 ×54 cm, a csizma 31×38 cm, tehát viszonylag nagyok. Kézzel mosható mindkettő. Szettben tudom küldeni, ha nem gond,hogy vasalni kell, akkor bele tudom hajtogatni A4-es boritékba, ugy olcsóbb a szállítás. Az eladás tárgyát csak a zsák és csizma képezi, a többi dekoráció! A kis csengettyű miatt 3 év alatti kisgyermeknek ne add a kezébe!
Összetevők

pamutvászon

Ára

/ 1 garnitúra

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás

Jellemző
otthon & életmód, papír, írószer, ajándék, zsák, mikulás, karácsony, csizma, nosztalgikus, vintage

Színek

barna, piros, zöld

Termékkód

3862816

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Szentantalfa)
0 Ft 0 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
900 Ft 900 Ft

Készítette

Róla mondták