Arany-barna ágacska -  tűzzománc fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Arany-barna ágacska -  tűzzománc fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Arany-barna ágacska -  tűzzománc fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Arany-barna ágacska -  tűzzománc fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Arany-barna ágacska -  tűzzománc fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Arany-barna ágacska -  tűzzománc fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Arany-barna ágacska -  tűzzománc fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Arany-barna ágacska -  tűzzománc fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Arany-barna ágacska -  tűzzománc fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Arany-barna ágacska -  tűzzománc fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Vörösréz lemezekre áttetsző arany ékszerzománc alapot festettem, melybe száradás után belekarcoltam a kis leveles ágacskákat, majd kiégettem. Azután lazúrosan barna iszapzománc réteget festettem a levelek köré, mely az újabb égetéskor kicsit repedezve égett rá a felületre, lehetőséget adva az alsó arany réteg kicsillanására. A végeredmény egy ünnepélyes hangulatú, dekoratív, arany-barna kiegészítő lett. A tűzzománcokat a saját színeihez teljesen illeszkedő, bronzvörös színű fülbevaló akasztóra rögzítettem. A fülbevaló mérete 4 x 2 cm. Csodaszép ajándék lehet a barna-arany színkombinációt kedvelő nők számára, bármilyen alkalomra.
Összetevők

vörösréz lemez, ékszerzománc, fülbevaó akasztó, iszapzománc, réz

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

tűzzománc, ékszerkészítés

Jellemző
ékszer, fülbevaló, lógó fülbevaló, tűzzománc, kézműves, ajándék, dekoratív, különleges, nőnek, lánynak, egyedi, arany, barna

Színek

arany, barna, bronz

Termékkód

4676774

Az alább megadott szállítási díjak csak az ékszerekre érvényesek! Tűzzománckép vásárlása esetén a csomagfeladás díja (egy kép esetén): 3000 Ft.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
1 100 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
1 200 Ft 1 600 Ft

Készítette

andreart

andreart

Hiszek abban, hogy aki szép dolgokkal foglalkozik, azt rossz szándék nem vezérelheti.

5 (349)

andreart boltja  ›

Róla mondták

“Csodás fülbevaló, gyors postázás. Köszönöm!”

cserhatie

Egyedi rendeléseket is vállal

andreart további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek