Halvány zöld és fehér színek dominálnak ezen a naptáron. Ünnepi hangulatát a csillogó ezüst fenyők, őzek adják. A fogast vásároltam, a ...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
anyaga: fa, polár
technika: varrás

Adventi naptár


   
   

Adventi naptár leírása

Halvány zöld és fehér színek dominálnak ezen a naptáron. Ünnepi hangulatát a csillogó ezüst fenyők, őzek adják. A fogast vásároltam, a hozzáadott érték a 24 db számozott, puha polár zsák. Akasztót és megkötőt is varrtam mindegyikre. A fogas 50 cm széles, a zsákok 9x13 cm-esek, kézzel moshatóak. Tetszés szerint megtölthetjük és felakaszthatjuk az 5 kampóra. A fa fogas zsinorja szabályozható hosszúságú.

Adventi naptár jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3910223

feltöltve
2020. november 9.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Adventi naptár szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 790 Ft 1 790 Ft

Adventi naptár alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek