Adventi naptár, csizmák - karácsony - Meska.hu Adventi naptár, csizmák - karácsony - Meska.hu Adventi naptár, csizmák - karácsony - Meska.hu Adventi naptár, csizmák - karácsony - Meska.hu
Adventi naptár, csizmák - karácsony - Meska.hu Adventi naptár, csizmák - karácsony - Meska.hu Adventi naptár, csizmák - karácsony - Meska.hu Adventi naptár, csizmák - karácsony - Meska.hu
Adventi naptár, csizmák - karácsony - Meska.hu
Igazi karácsonyi hangulatú, formás csizmákat varrtam adventi naptárnak. Egyforma zsinegből erősen bevarrtam az akasztókat. 24-et készítettem,12 bordó és 12 mintás, pamutvászon anyagból. 22 cm hosszú és 16 cm széles, a nyílás 11,5 cm. Elég nagy, akár több gyerek aprósága is belefér. Küldök hozzá 3,5 m pékzsineget és 24 db pici csipeszt, (képen is látható), hogy kedved szerint számokat, nevet stb. rögzíthess hozzá.
Összetevők

pamutvászon

Ára

/ 1 garnitúra

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás

Jellemző
karácsony, csizma, bordó, dekoráció, nosztalgikus, leveles, adventskalender, ajándék

Színek

beige, bordó

Termékkód

3886193

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Szentantalfa)
0 Ft 0 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szép, igényes termékeket kaptam ismét! Köszönöm szépen!”

fjudit17