Igazi karácsonyi hangulatú, formás csizmákat varrtam adventi naptárnak. Egyforma zsinegből erősen bevarrtam az akasztókat. 24-et készít...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
anyaga: pamutvászon
technika: varrás

Adventi naptár, csizmák


   
   

Adventi naptár, csizmák leírása

Igazi karácsonyi hangulatú, formás csizmákat varrtam adventi naptárnak. Egyforma zsinegből erősen bevarrtam az akasztókat. 24-et készítettem,12 bordó és 12 mintás, pamutvászon anyagból. 22 cm hosszú és 16 cm széles, a nyílás 11,5 cm. Elég nagy, akár több gyerek aprósága is belefér. Küldök hozzá 3,5 m pékzsineget és 24 db pici csipeszt, (képen is látható), hogy kedved szerint számokat, nevet stb. rögzíthess hozzá.

Adventi naptár, csizmák jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3886193

feltöltve
2020. október 21.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Adventi naptár, csizmák szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 790 Ft 1 790 Ft

Adventi naptár, csizmák alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek