Steampunk koponya képeslap - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu Steampunk koponya képeslap - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu Steampunk koponya képeslap - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu
Steampunk koponya képeslap - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu Steampunk koponya képeslap - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu Steampunk koponya képeslap - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu
Steampunk koponya képeslap - otthon & életmód - papír, írószer - Meska.hu
Steampunk képeslapom mérete:12cmx16cm. Kinyitható, írhatsz bele. Borítékkal küldöm. Arany színű akrilfestékkel hátteret festettem a képeslapnak és arra nyomdáztam rá a mintákat kézinyomdával, fémes díszítményeket is tettem rá.
Összetevők

karton, akrillfesték, strassz, 2-oldalas ragasztó

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

papírművészet

Jellemző
otthon & életmód, papír, írószer, koponya, csavar, pókháló

Színek

arany, bronz, fekete

Termékkód

3891768

Kedves Vásárlóim! Személyesen Budakeszin lehet a termékeimet átenni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
830 Ft 830 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
955 Ft 955 Ft
515 Ft 515 Ft

Készítette

Róla mondták

“Szeretem ezeket a képeslapokat, és azok is szeretik, akiknek vásárolom őket. Nagyon bájos design, és tökéletes kiszolgálás. ”

klizsu

Egyedi rendeléseket is vállal

Mimizuku további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek