Vintage, modern, minimalista, tradícionális kandalló keret / álkandalló igény szerint
Kérlek vedd figyelembe, hogy a terméket kizárólag személyesen tudom átadni a zuglói műhelyemben, sem postázni, sem házhoz szállítani ne...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~30 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyaga: fa, festék, viasz
technika: festett tárgyak

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Vintage, modern, minimalista, tradícionális kandalló keret / álkandalló igény szerint leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~30 napA termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a terméket kizárólag személyesen tudom átadni a zuglói műhelyemben, sem postázni, sem házhoz szállítani nem tudom!!
Újabb fazon, immár itt is elérhető a Meska oldalamon.
Az alapja egyforma, de a szegélyekkel/faragással egyedivé tehető a te kívánságod szerint! :)
Természetesen a színe és a mérete választható, az ár erre a méretre vonatkozik hátfallal,
de kérhető anélkül is.
Mérete, ami igény szerint változtatható: 120 cm széles, 110 cm magas, 30 cm mély.
A díszesebb, kisebb változatot is megtalálod a Meska boltomban.
Gyakorlatilag bármilyen otthonba illik.
Készült már más szegéllyel és antikolva is, tehát úgy is kérhető!
A fotón látható kiegésztők nem képezik a termék részét és nem is vásárolhatók meg a boltomban.
Vintage, modern, minimalista, tradícionális kandalló keret / álkandalló igény szerint jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~30 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Vintage, modern, minimalista, tradícionális kandalló keret / álkandalló igény szerint szállítása
Csomagküldés kizárólag kisebb tárgyak (tortatál, szobainas, létra, koszorú stb.) részére GLS futárral 2-3 napos határidővel háztól házig szállítással előreutalással..Egységára 1611 ft.
Kandalló és egyéb nagy méretű bútor szállítása ezekre nem vonatkozik!
Utánvéttel nem áll módomban postázni semmilyen esetben!
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Vintage, modern, minimalista, tradícionális kandalló keret / álkandalló igény szerint alkotója: bluer

a rendelési határidő 4 hét, természetesen ezen belül elkészül a termék, de adott időre nem tudok megrendelést elvállalni, mivel nem a Meska az egyetlen platform ahol értékesítem a termékeimet és szerencsére van munkám bőven.
Egyedi lakberendezési termékeim natúr fa alapjai saját ötletem alapján magyar mesteremberek keze által készül, kizárólag az ÉN részemre gyártva, így üzletben ilyet garantáltan nem kapsz!
Amennyiben a termékeim között nem találsz neked tetszőt, bátran írj belső üzenetet, biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a te otthonodhoz legjobban passzoló darabot is!
A személyes átvételre kizárólag Zugló és környékén van lehetőség, egyéb esetben postázom a terméket.
Köszönöm, hogy benéztél, szívesen látlak máskor is. :)
Üdv,
Munzáth Bianca
Bluer Design
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek