Téli zsákocska - karácsony - mikulás - mikulás zsák, zokni, csizma - mikulás - Meska.hu Téli zsákocska - karácsony - mikulás - mikulás zsák, zokni, csizma - mikulás - Meska.hu
Téli zsákocska - karácsony - mikulás - mikulás zsák, zokni, csizma - mikulás - Meska.hu Téli zsákocska - karácsony - mikulás - mikulás zsák, zokni, csizma - mikulás - Meska.hu
Téli zsákocska - karácsony - mikulás - mikulás zsák, zokni, csizma - mikulás - Meska.hu
Téli zsákocska - karácsony - mikulás - mikulás zsák, zokni, csizma - mikulás - Meska.hu
Zsákjaimat Mikulásra illetve Karácsonyra csomagolásnak mindenkinek szeretettel ajánlom. Egy meglepetés és ajándék is lehet egyben. Mérete: 30x19cm Textil festékkel festettem,amit vasalóval fixáltam. 40 fokon gépben mosható, kifordítva vasalható. Kérésre a gyerekek nevét is rá tudom festeni.
Összetevők

anyag, textil festék, zsinór

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 7 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás, festett tárgyak

Jellemző
karácsony, mikulás, mikulás zsák, zokni, csizma, mikulás, csomagolás, mikulás, zsák, téli, hó

Színek

mintás, piros

Termékkód

4354402

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Pest megye)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Foxpost automata
870 Ft 870 Ft
Foxpost házhoz
1 700 Ft 1 700 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
850 Ft 1 500 Ft

Készítette

Róla mondták

“Most is gyönyörű tarisznyákat kaptunk egy nagyon kedves készítőtől! Köszönjük szépen!!! :))”

gallmarcsi gallmarcsi

Egyedi rendeléseket is vállal

meseviragom további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek