Ajándék zsák, csizma - karácsony - karácsonyi ajándékozás - karácsonyi ajándékcsomagolás - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - karácsony - karácsonyi ajándékozás - karácsonyi ajándékcsomagolás - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - karácsony - karácsonyi ajándékozás - karácsonyi ajándékcsomagolás - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - karácsony - karácsonyi ajándékozás - karácsonyi ajándékcsomagolás - Meska.hu
Ajándék zsák, csizma - karácsony - karácsonyi ajándékozás - karácsonyi ajándékcsomagolás - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - karácsony - karácsonyi ajándékozás - karácsonyi ajándékcsomagolás - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - karácsony - karácsonyi ajándékozás - karácsonyi ajándékcsomagolás - Meska.hu Ajándék zsák, csizma - karácsony - karácsonyi ajándékozás - karácsonyi ajándékcsomagolás - Meska.hu
Ajándék zsák, csizma - karácsony - karácsonyi ajándékozás - karácsonyi ajándékcsomagolás - Meska.hu
Ajándék zsák, csizma - karácsony - karácsonyi ajándékozás - karácsonyi ajándékcsomagolás - Meska.hu
Nosztalgikus hangulatú zsákvászonra emlékeztető pamutvászon anyagból készítettem zsákot és csizmát. Kifejezetten karácsonyi hangulatú, a zsákra csengettyűt is varrtam, piros-fehér pékzsineggel lehet a száját behúzni. A csizma piros akasztót kapott, szintén a zsákhoz hasonlító mintával keszült. Akár az ünnepi dekoráció része is lehet, de ajándékot is adhatunk át benne. A zsák 39 ×54 cm, a csizma 31×38 cm, tehát viszonylag nagyok. Kézzel mosható mindkettő. Szettben tudom küldeni, ha nem gond,hogy vasalni kell, akkor bele tudom hajtogatni A4-es boritékba, ugy olcsóbb a szállítás.(ez esetben az MPL-t válaszd szállításnál) Az eladás tárgyát csak a zsák és csizma képezi, a többi dekoráció! A kis csengettyű miatt 3 év alatti kisgyermeknek ne add a kezébe!
Összetevők

pamutvászon

Ára

/ 1 garnitúra

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás

Jellemző
karácsony, karácsonyi ajándékozás, karácsonyi ajándékcsomagolás, ajándék, zsák, mikulás, karácsony, csizma, nosztalgikus, vintage

Színek

barna, piros, zöld

Termékkód

4309590

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Szentantalfa)
0 Ft 0 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szép, igényes termékeket kaptam ismét! Köszönöm szépen!”

fjudit17