Nosztalgikus hangulatú zsákvászonra emlékeztető pamutvászon anyagból készítettem zsákot és csizmát. Kifejezetten karácsonyi hangulatú, ...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
anyaga: pamutvászon
technika: varrás

Ajándék zsák, csizma


   
   

Ajándék zsák, csizma leírása

Nosztalgikus hangulatú zsákvászonra emlékeztető pamutvászon anyagból készítettem zsákot és csizmát. Kifejezetten karácsonyi hangulatú, a zsákra csengettyűt is varrtam, piros-fehér pékzsineggel lehet a száját behúzni. A csizma piros akasztót kapott, szintén a zsákhoz hasonlító mintával keszült. Akár az ünnepi dekoráció része is lehet, de ajándékot is adhatunk át benne. A zsák 39 ×54 cm, a csizma 31×38 cm, tehát viszonylag nagyok. Kézzel mosható mindkettő. Szettben tudom küldeni, ha nem gond,hogy vasalni kell, akkor bele tudom hajtogatni A4-es boritékba, ugy olcsóbb a szállítás. Az eladás tárgyát csak a zsák és csizma képezi, a többi dekoráció! A kis csengettyű miatt 3 év alatti kisgyermeknek ne add a kezébe!

Ajándék zsák, csizma jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3862816

feltöltve
2020. november 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Ajándék zsák, csizma szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 900 Ft 900 Ft

Ajándék zsák, csizma alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!


kérdésem van a termékkel kapcsolatban