Interaktív falvédő melyet előre elkészítettem, csak rendelni kell és postázom.
Attól interaktív, hogy zsebekkel és tépőzárral kombinálva van. így ujjbábokat lehet bele helyezni a nyílásokba,(ezáltal válik játékká a hasznos falvédő). Például a vitorlás hajóban,a léggömbön,a vonat kocsijában zsebek találhatóak máshol tépőzárral tapadnak bele az állatkák a házak ablakában, ajtajában és egy fa tetején (ahova akár egy kis madár szállhat le) ill. a mozdonyvezetőnél is.
Ez egy falu melyen a vonat robog át, színes tarka-barka házakkal, tornyokkal, kis erdő fákkal, virágokkal, repdeső pillangóval,léggömbbel, tóban úszkáló halakkal és vitorlással a tetején. Pár állatot is varrtam rá az örök kedvenc ló, süni, nyuszi, halak és lepke. Mesét is lehet hozzá költeni, így még érdekesebbé válhat a gyermek számára. Applikációs technikával varrtam a puha vászonra a gyermek mintákat. Vatelinnel béleltem. Az ujjbábokat az IKEAban vásároltam 10 db egy csomagban. Mosógépben mosható.
A gyerek figyelmét leköti, kedvessé barátságossá változtatja a helységet ahova kihelyezik.
Tetejére bújtatókat varrtam így pelenkázó asztalhoz, járókára, játszó sarokba, kiságy mellé felakasztható.
Bármely gyerekszoba színes ékévé válhat.
Mérete: 120 cm*60 cm
(bébi kiságy méretű)
Személyes átvétel Győrben és Budapesten is megoldható.
Személyes átvételt tudok biztosítani, Győrben, Veszprémben és Budapesten, előre egyeztetett időpontban, díjmentesen. Kérlek írj és megbeszéljük a részleteket.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
Személyes átvétel
(Győr-Moson-Sopron megye)
|
0 Ft |
0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
|
1 500 Ft |
1 500 Ft |