Nemez mellény - kelta életfa
Pihe-puha, natúr színű ausztrál merinói gyapjúból egyben nemezelt mellény, mely elöl cipzárral záródik.
A mellény hátuljára varrt zsinó...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~60 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyaga: gyapjú, cérna, tigrisz-szem ásvány, cipzár
technika: nemezelés

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Nemez mellény - kelta életfa leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~60 napA termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Pihe-puha, natúr színű ausztrál merinói gyapjúból egyben nemezelt mellény, mely elöl cipzárral záródik.
A mellény hátuljára varrt zsinórokat is natúr színű, festetlen gyapjúból készítettem, és varrtam rá a kelta életfa szimbólumot, valamint a hét tigris-szem ásvány-gyöngyöt.
A mellény elején a levélmintákat és nyakát körülölelő motívumot a megrendelő kérésére a saját pulikutyájának a hosszú tincseivel készítettem.
Méretre készítem, mert a nemez nem nyúlik, a viselés által viszont szépen hozzáidomul a 'gazdájához'.
Rendkívül kellemes viselet, meleg, megbízható, strapabíró, és egyedi darab.
Nemez mellény - kelta életfa jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~60 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Nemez mellény - kelta életfa szállítása
A szállítást GLS-sel, vagy postai csomagként tudom megoldani, előre utalás után, vagy utánvéttel.Személyes átvétel Zamárdiban vagy környékén lehetséges.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 490 Ft | 1 490 Ft |
Nemez mellény - kelta életfa alkotója: karadiszilvia
A boltomban található valamennyi textil terméket újrahasznosítással készítem. (Tehát a beszerzési forrásom a hazai turkálókra korlátozódik, illetve a család, barátok, ismerősök is gondolnak rám, ruha és textil selejtezéskor.)
Mindannyian tudjuk, hogy túl sok textil van már így is legyártva a világon. Nagy öröm számomra, hogy én ezen textilhegyek gyarapítását nem támogatom újabb textilek vásárlásával.
Minden új alapanyag és termék előállítása jelentős terhet ró a környezetre több lépcsőben is. Ezt még tovább fokozzák azzal, hogy idecipelik a világ túlsó feléről. Mi azt felhasználjuk (pl.: divatos holmit varrunk belőle), de ugye a következő szezonig az a darab már tönkremegy, ráadásul addigra már nem is menő, tehát megy a ......bárhová, és jöhet az újabb ruha, cipő, táska.
Ne felejtsd, hogy a stílus sosem megy ki a divatból.... :) ráadásul mennyivel kisebb ökológiai lábnyomot hagysz majd magad után, ha helyben készült, jó minőségű, és hosszú évekig tartós holmikat viselsz - melyek nem utolsó sorban egyedi darabok.
Én kizárólag a már meglévő textilekkel, ruhaneműkkel dolgozom, nem vásárolok új alapanyagot. A műszálasat kerülöm, igyekszem a természetes alapanyagokat összegyűjteni és azokból dolgozom.
A nemezkészítéshez magyar gyapjút használok - s kissé mókásan én ezt is újrafelhasználásnak tartom, hiszen a gyapjút is használta már előtte "valaki" :) de szerencsére úgy szabadult meg a szőrétől, hogy a nyírás után is tovább élhette életét.
Amint látod, az időt és az alapanyagot nem sajnálom a munkáimhoz. Úgy vélem, ha e két tényező valamelyike kevesebb a kelleténél, abból származhatnak később a minőségi kifogások. (Lásd a mai sorozatgyártást.)
Igyekszem erős anyagokat használni, és minél jobb minőséget készíteni. Nem "tervezek elavulást" :) tehát nem célom, hogy hamar tönkremenjen a tőlem vásárolt termék, és mielőbb venned kelljen másikat. Akkor vagyok boldog, ha évekig örömmel használod - számomra az az eredmény.
Ha a termékeim alapján saját ötleted támad, és szeretnél pl.: egy általad tervezett szatyrot vagy akár nemezpapucsot, keress meg bátran, biztosan összehozzuk a legjobbat!
Ars poeticám:
"Mert a világ nem arra való, hogy hasznot hozzon valakinek. A világ arra való hogy szép legyen, jó legyen, békés legyen. Hogy élni lehessen benne fáradsággal, de haszon nélkül. Mert az élet értelme a szép. És a haszon a leghaszontalanabb szó, amit az ember valaha is kitalált" (Wass Albert)
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek