Makramé függöny
117 cm széles egyedi tervezésű makramé technikával készült függöny. Hossza 90 cm.
A függöny felső része úgy lett kialakítva, hogy csípt...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyaga: pamutfonal
technika: csomózás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Makramé függöny leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 napA termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
117 cm széles egyedi tervezésű makramé technikával készült függöny. Hossza 90 cm.
A függöny felső része úgy lett kialakítva, hogy csíptetős vagy akasztós függöny karnisra is felakasztható.
40 fokon mosógépben, kézi mosás programon mosható, Szárítani fektetve, vagy felakasztva ajánlom, semmi képen sem össze-, vagy félbehajtva pl. egy szárítókötélen, mert a hajtás nyomot hagy a formán. A szárítás elején a szálakat kicsit meg kell igazgatni.
Más méretben is rendelhető, az ár a függöny méretével arányosan nő.
Makramé függöny jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Makramé függöny szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Makramé függöny alkotója: MariaBodnar

Boltomban sokféle termékkel találkozhatsz, van itt kötött játék, csodás gyöngy ékszer, párnák kicsiknek és nagyoknak, és még sok más egyéb.
Tanulmányaim során varrónői végzettséget szereztem, majd Iparművészet ifjú mestere címet. Iparművészeti tanulmányaimat kerámia szakiránnyal végeztem, de agyaggal jelenleg nem dolgozom.
Szeretek kötni, horgolni, hímezni, hímzéssel díszíteni, varrásnál foltvarrás két fajtájával dolgozom, ólomüveg technikával, és aplikálással. Ékszereket gyöngyhímzéssel készítek.
Az alkotás folyamatában a tervezést szeretem a legjobban, mikor meg kell találni azt, hogy, hogyan fog az összeállni, amit én vagy a megrendelő szeretne a végén kapni. Nem adok ki a kezemből kifogásolható terméket, fontos számomra, hogy a vásárlóim minőségi terméket kapjanak.
Minden termékem egyedi, saját tervezés, nincs két teljesen egyforma darab.
---------------------------------------------------------------------
Postázásnál minden termék a duplán van csomagolva, a boríték vagy egyéb külső borítás mellett (pl doboz) a termék egy saját belső csomagolást is kap. Törékeny termékeknél ez bubifólia, ha szükséges pl. ékszereknél kartonlap is kerül a borítékba, erre van a pl. nyaklánc rögzítve, hogy ne csússzon össze a csomag egyik sarkába. A csomagolások egy része, vagy egésze újrafelhasznált anyag. Számla minden esetben kerül a csomagba.
Szép napot!
Bodnár Mária
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
regisztráció: 4 éve