Kalocsai mintás öv  - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv  - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv  - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv  - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu
Kalocsai mintás öv  - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv  - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv  - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv  - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu
Kalocsai mintás öv  - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu
Menyasszonyi ruhához készítettem ezt az övet. Selyem fonallal hímeztem ezt is, mert általában /vagyis mindenki/ selyem fonallal kéri a kalocsai mintát az övhöz. Alapja nagyon szép és jó tartású hófehér műszálas anyag. Mint minden övemhez, ehhez is leírom, hogy az öv megvarrása és méretre igazítása még a varrónőre vár. Én csak a kézi hímzését csinálom. Hagytam rá bőven anyagot, hogy a varrónő minél könnyebben tudjon vele bánni. Méretek: teljes hossza 150 cm, szélessége 18 cm. Minta hossza 61 cm, szélessége 6-6,5 cm között van. Szalagosra gondoltam ezt is, /matyó övnél mutatom, hogy kell kinéznie, amikor már a szalag is bele van fűzve/de, ha valakinek elég a 150 cm hosszúságú anyag a derekára, akkor masnira is lehet kötni, de inkább szalagosra ajánlom. :)
Összetevők

fehér műszálas anyag, mátra selyem fonal, műanyag

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Népművész termék

Technika

hímzés

Jellemző
esküvő, kiegészítők, öv & pánt, kalocsai, népművészet

Színek

piros, rózsaszín, zöld

Termékkód

4254321

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
1 050 Ft 1 050 Ft

Készítette

Róla mondták

“Gyönyörű nyaklánc!Nagyon örülök neki!:)”

Halacska5

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek