AKCIÓ - 10db-os textil szaloncukor csomag - karácsony - Meska.hu AKCIÓ - 10db-os textil szaloncukor csomag - karácsony - Meska.hu AKCIÓ - 10db-os textil szaloncukor csomag - karácsony - Meska.hu
AKCIÓ - 10db-os textil szaloncukor csomag - karácsony - Meska.hu AKCIÓ - 10db-os textil szaloncukor csomag - karácsony - Meska.hu AKCIÓ - 10db-os textil szaloncukor csomag - karácsony - Meska.hu
AKCIÓ - 10db-os textil szaloncukor csomag - karácsony - Meska.hu
Minőségi, egyedi, kézzel készített textil szaloncukor csomag, amely kiváló ajándék/ajándékkísérő is lehet, vagy használhatjuk az ünnepi készülődéshez, karácsonyfa dekorációnak is:) Kiemelt szempont számomra a minőség, ezért nagy hangsúlyt fordítottam a pontosságra és a felhasznált anyagok gondos megválasztására! A szaloncukor "teste":) különböző mintás karácsonyi német pamutvászon, fehér és ekrü pamut csipkével, illetve a TÖLTETE NEM VATELIN! hanem szivacs, így a szaloncukor nem deformálódik, még pár hét után is (sőt még évek után is!:) megőrzi alakját, tartós díszként évekig használható lesz!:) A mérete tökéletesen megegyezik az eredeti szaloncukrok méretével, egészen pontosan a Stühmel mogyorókrémes méretével:D. Nézz szét a boltomban, többféle mintával, többféle méretű csomagok közül választhatsz. Tegyél egy próbát, sikere lesz!:) Bankkártyát, Meska ajándékkártyát elfogadok.
Összetevők

textil, szivacs

Ára

/ 10 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás

Jellemző
karácsony, szaloncukor, karácsony, karácsonyfadísz, dekoráció, egyedi, minőségi, textil, cukor, adventi

Színek

piros, sárga, zöld

Termékkód

3931799

Választható szállítás: posta,futár, foxpost (előre fizetés után), Sameday-Easybox automatába is kérhető.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
625 Ft 880 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
675 Ft 995 Ft
Elsőbbségi levél (másnap ott van)
235 Ft 565 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
180 Ft 440 Ft