Járművek ~ filc hűtőmágnes szett ( 3 db )

Gyapjúfilc felhasználásával készültek ezek a járművek. Tömőanyaggal béleltem és belsejébe erős mágnes került (ehhez nem fér hozzá a gy...

kézműves termék, készítette: Koricaki
anyaga: gyapjúfilc, cérna, tömőanyag, mágnes, pamuttextil
technika: varrás, hímzés

Járművek ~ filc hűtőmágnes szett ( 3 db )


   
   

Járművek ~ filc hűtőmágnes szett ( 3 db ) leírása

Gyapjúfilc felhasználásával készültek ezek a járművek. Tömőanyaggal béleltem és belsejébe erős mágnes került (ehhez nem fér hozzá a gyermek).
Még a legkisebbek is nyugodtan rakosgathatják a hűtőn vagy a radiátoron, hiszen, ha lepottyan akkor sem törik össze. :) Levehető része nincs, így a még a babák sem tudnak megenni belőle semmit.

méretük kb. : 10x6 cm
Kézmeleg vízben átnyomkodva mosható!
Az ár három darab mágnesre vonatkozik!
A postaköltség tájékoztató jellegű!Járművek ~ filc hűtőmágnes szett ( 3 db ) jellemzői

kézműves termék, készítette: Koricaki

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
3875266

feltöltve
2021. január 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Járművek ~ filc hűtőmágnes szett ( 3 db ) szállítása

8000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget átvállalom!


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 400 Ft 400 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 500 Ft 600 Ft

Járművek ~ filc hűtőmágnes szett ( 3 db ) alkotója: Koricaki

Koricaki
Kedves Érdeklődő, köszöntelek az oldalamon!
A "Koricaki" görögül kislánykát jelent. Hát igen, negyvenen túl sem érzem úgy, hogy felnőttem volna! :)

Mikor kicsi gyerkőc voltam és egy hosszabb betegség miatt otthon kellett maradnom és lóghattam a suliból, akkor Édesanyám mindig megtanított valamit nekem. Így tanultam meg horgolni, kötni, varrogatni és makramézni is. Csak a varrógép használatának oktatása történt kicsit másként ... Kérleltem, hogy tanítsa meg nekem, hogyan is kell a varrógépet kezelni, de mivel rengeteget dolgozott ez valahogy mindig elmaradt. Én igen türelmetlen voltam, így belefogtam egymagam. Anyagot nem találtam, így anyukám egy szép szövetszoknyáját szabdaltam kis darabokra. Sosem felejtem el! Nem dicsért meg érte mikor hazaért a munkából és kiderült a turpisság. Viszont akkor leültünk és megtudhattam, hogyan is kell a varrógépet használni. (A szoknya színére és anyagára még ma is jól emlékszem harminc év után is.)
Rendkívül hálás vagyok Édesanyámnak, hogy ezt a sok dolgot itt hagyta nekem, hogy ezekre a dolgokra mind megtanított engem!!! Csodás Anyukám volt!!!! A Tőle örökölt varrógéppel varrogatok máig!

Jó érzéssel tölt el, mikor készítek éppen valamit és boldoggá tesz az alkotással töltött idő. Mikor elkészül a varrományom/ alkotásom csak nézegetem örömmel és remélem, hogy más is ilyen szeretettel és csodálattal tekint majd rá.
Tulajdonképpen mindent szeretek csinálni, ami alkotással jár. Festeni, rajzolni, gyurmázni, égetni, szóval bármi jöhet! Kikapcsol, nagyon imádom! Nagyon szeretem az ünnepeket és szabadnapokat mikor üldögélhetek és alkothatok, mikor a hobbymnak élhetek.
Szerencsés vagyok, mert a családom támogat! Párom ugyan nehezen viseli, ha egy mackó vagy baba miatt a küszöböt kell rágnia, mert az ebéd elkészítése a fontossági sor legvégére csúszik.... :))))
Szóval ennyit magamról. Talán már kicsit meg is ismertél! :)
Köszönöm, hogy benéztél és elolvastad soraimat, remélem neked is tetszik, amit a boltomban találsz! :)

Kérlek szépen, ha rendelni szeretnél valamit, ami időre kell, hogy elkészüljön akkor előtte kérdezz!!! Nem mindig tudom elvállalni, vannak zűrösebb időszakok (pl. Karácsony előtt).

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek