Gondevő baba /gondevőke /szörnyike - játék & sport - plüssállat & játékfigura - szörnyike - Meska.hu Gondevő baba /gondevőke /szörnyike - játék & sport - plüssállat & játékfigura - szörnyike - Meska.hu Gondevő baba /gondevőke /szörnyike - játék & sport - plüssállat & játékfigura - szörnyike - Meska.hu
Gondevő baba /gondevőke /szörnyike - játék & sport - plüssállat & játékfigura - szörnyike - Meska.hu Gondevő baba /gondevőke /szörnyike - játék & sport - plüssállat & játékfigura - szörnyike - Meska.hu Gondevő baba /gondevőke /szörnyike - játék & sport - plüssállat & játékfigura - szörnyike - Meska.hu
Gondevő baba /gondevőke /szörnyike - játék & sport - plüssállat & játékfigura - szörnyike - Meska.hu
Gondevő baba /gondevőke /szörnyike - játék & sport - plüssállat & játékfigura - szörnyike - Meska.hu
Puha pólóanyagokból varrtam ezt a cipzáras szájú babát. Ölelgetésre is jó, de lelki társ is: A csemetéd ráírja vagy rárajzolja azt ami a lelkét nyomja, beteszi a baba szájába, ráhúzza a cipzárt- és elfelejtheti a problémáját. (Felnőtteknek is jó lehet:)) Mérete kb 30x24 cm Hátulja egyszínű pólóanyag.
Összetevők

pólóanyag, vatelin, cipzár

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
játék & sport, plüssállat & játékfigura, szörnyike, gondevőke, gondevő, baba, zsuzsa47, meska

Színek

tarka

Termékkód

4005531

Ha nem azt kapod, amit a fotó alapján vártál, nyugodtan írd meg nekem, megoldjuk:)

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Komárom-Esztergom megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
920 Ft 920 Ft

Készítette

zsuzsa47

zsuzsa47

Kreativitás, alkotás, értékesítés, Meska!:)

5 (682)

zsuzsa47 boltja  ›

Róla mondták

“Egy tökéletes,egyedi táskát kaptam. A kommunikáció az eladóval gyors.”

Tymcsy7804

Egyedi rendeléseket is vállal

zsuzsa47 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek