Pasztellzöld egyedi üveggyöngy fülbevaló hosszú rojttal - ékszer - fülbevaló - Meska.hu Pasztellzöld egyedi üveggyöngy fülbevaló hosszú rojttal - ékszer - fülbevaló - Meska.hu
Pasztellzöld egyedi üveggyöngy fülbevaló hosszú rojttal - ékszer - fülbevaló - Meska.hu Pasztellzöld egyedi üveggyöngy fülbevaló hosszú rojttal - ékszer - fülbevaló - Meska.hu
Pasztellzöld egyedi üveggyöngy fülbevaló hosszú rojttal - ékszer - fülbevaló - Meska.hu
Pasztellzöld egyedi üveggyöngy fülbevaló hosszú rojttal - ékszer - fülbevaló - Meska.hu
Igen feltünő és szépséges fülbevaló hosszú rojtokkal. A fülbevaló lámpagyöngyét türkiz Moretti üvegrúdból olvasztottam gázégő forró lángjánál. A különleges, kúpos alakúra gyöngyöt úgy alakítottam, hogy a rojt szépen beleférjen. Valamennyi gyöngyömet formázás és mintázás után digitálisan vezérelt kemencében hűtöm ki nagyon lassan hogy az üveg illetve az ékszer örök darab maradjon. Alapos tisztítást követően a gyöngyöt nemesacél szerelékekkel szereltem. Az üveg alján 6,5 cm hosszú selyemrojt libben. A fülbevaló 10 cm hosszú.
Összetevők

moretti üveg, selyemrojt, nemesacél szerelék, orvosi fém, üveg, acél

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Iparművész/design termék

Technika

üvegművészet

Jellemző
ékszer, fülbevaló, lámpagyöngy, egyediüvegékszer, kéziüveg

Színek

zöld

Termékkód

4009435

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
950 Ft 950 Ft
FOXPOST
999 Ft 999 Ft

Készítette

Róla mondták