Vintage pasztell tavaszi selyemvirág kopogtató - virágkoszorú - selyemvirágos ajtódísz
Olyan ajtódíszre vágytam ami a karácsonyi időszakot leszámítva egész évben díszítheti az ajtót, így készült ez a romantikus, fáradt, pa...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~30 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyaga: selyemvirág, koszorú alap
technika: virágkötés, mindenmás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Vintage pasztell tavaszi selyemvirág kopogtató - virágkoszorú - selyemvirágos ajtódísz leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~30 napA termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Olyan ajtódíszre vágytam ami a karácsonyi időszakot leszámítva egész évben díszítheti az ajtót, így készült ez a romantikus, fáradt, pasztell vagy épp tavaszias/őszies árnyalatokból álló vintage hangulatú selyemvirág kopogtató.
A kereskedés árukészlete folyamatosan változik. A képen látható koszorúk nem minden esetben reprodukálhatók, így egy-egy szín vagy forma már nem elérhető, így leütés előtt mindenképp egyeztessünk!
A képen láthatók már gazdisak, így pont olyat nem tudok készíteni és nem is szeretnék.
Teljes mérete 32-36 cm (nagyobb is kérhető felér ellenében), luxus anyagú selyemvirágból készül!! Örök darab.
Személyesen Zuglóban vehető át, egyéb esetben postázom a vásárló költségére.
Utánvéttel nem áll módomban küldeni!
Vintage pasztell tavaszi selyemvirág kopogtató - virágkoszorú - selyemvirágos ajtódísz jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~30 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Vintage pasztell tavaszi selyemvirág kopogtató - virágkoszorú - selyemvirágos ajtódísz szállítása
Csomagküldés kizárólag kisebb tárgyak (tortatál, szobainas, létra, koszorú stb.) részére GLS futárral 2-3 napos határidővel háztól házig szállítással előreutalással..Egységára 1611 ft.
Kandalló és egyéb nagy méretű bútor szállítása ezekre nem vonatkozik!
Utánvéttel nem áll módomban postázni semmilyen esetben!
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Vintage pasztell tavaszi selyemvirág kopogtató - virágkoszorú - selyemvirágos ajtódísz alkotója: bluer

a rendelési határidő 4 hét, természetesen ezen belül elkészül a termék, de adott időre nem tudok megrendelést elvállalni, mivel nem a Meska az egyetlen platform ahol értékesítem a termékeimet és szerencsére van munkám bőven.
Egyedi lakberendezési termékeim natúr fa alapjai saját ötletem alapján magyar mesteremberek keze által készül, kizárólag az ÉN részemre gyártva, így üzletben ilyet garantáltan nem kapsz!
Amennyiben a termékeim között nem találsz neked tetszőt, bátran írj belső üzenetet, biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a te otthonodhoz legjobban passzoló darabot is!
A személyes átvételre kizárólag Zugló és környékén van lehetőség, egyéb esetben postázom a terméket.
Köszönöm, hogy benéztél, szívesen látlak máskor is. :)
Üdv,
Munzáth Bianca
Bluer Design
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek