Hímzett virág /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - Meska.hu Hímzett virág /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - Meska.hu Hímzett virág /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - Meska.hu Hímzett virág /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - Meska.hu
Hímzett virág /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - Meska.hu Hímzett virág /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - Meska.hu Hímzett virág /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - Meska.hu Hímzett virág /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - Meska.hu
Hímzett virág /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - Meska.hu
Nagyon szép kalocsai virág, sötét és világos rózsaszín fonallal hímeztem, Bibe sárga, szára zöld. Alapja fehér filc. Sötét rózsaszínű merev nyakpántra tettem a medált. 3 mm-es rózsaszín tekla gyöngyöcskékkel is díszítettem. Medál mérete 4,5x5 cm. Nyakpánt átmérője 14 cm.
Összetevők

filc, szerelőpálca, tekla gyöngy hímző fonal, merev nyakpánt, gyöngy, ezüst, rozsdamentes

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Népművész termék

Technika

ékszerkészítés, hímzés

Jellemző
ékszer, nyaklánc, hímzett, kalocsai

Színek

ezüst, rózsaszín, zöld

Termékkód

4174079

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
650 Ft 650 Ft

Készítette

Róla mondták

“Erzsike nagyon kedves, gyors, precíz és segítőkész. Csodaszép, személyre szabott kalocsai övet hímzett nekem. Bátran ajánlom! :)”

maria91228

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek