Kalocsai mintás öv menyasszonyi ruhához - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv menyasszonyi ruhához - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv menyasszonyi ruhához - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv menyasszonyi ruhához - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu
Kalocsai mintás öv menyasszonyi ruhához - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv menyasszonyi ruhához - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv menyasszonyi ruhához - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu Kalocsai mintás öv menyasszonyi ruhához - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu
Kalocsai mintás öv menyasszonyi ruhához - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu
Kalocsai mintás öv menyasszonyi ruhához - esküvő - kiegészítők - öv & pánt - Meska.hu
Ezzel a gyönyörű kis kalocsai mintával övet készítettem. Elsősorban menyasszonyi ruhához, de természetesen bármilyen ruhához fel lehet venni. Kordonet selyem fonallal hímeztem. Mint minden övemnél a leírásban szerepel, ide is leírom, hogy én csak a kézi hímzést készítem, a géppel való megvarrása és méretre igazítása a varrónőre vár. Ezt szalagosra gondoltam, a teljes hossza 119 cm, szélessége 18 cm. Minta hossza 60 cm, szélessége 5 cm. Az alap anyaga fehér műszálas, nagyon szép fehér és jó tartása van.
Összetevők

fehér műszálas anyag, kordonet hímző fonal

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Népművész termék

Technika

hímzés

Jellemző
esküvő, kiegészítők, öv & pánt, hímzett, kalocsai, népművészet

Színek

piros, rózsaszín, sárga

Termékkód

4174076

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
950 Ft 950 Ft

Készítette

Róla mondták

“Gyönyörű nyaklánc!Nagyon örülök neki!:)”

Halacska5

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek