Pufi babacipő
Ez az édes kis cipő a fotón 3-6 hónapos babáknak készült, de rendelhető kisebbeknek és nagyobbaknak is. Puffy fine fonalból csináltam ...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: fonal
technika: horgolás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Pufi babacipő leírása
késztermék, azonnal szállíthatóEz az édes kis cipő a fotón 3-6 hónapos babáknak készült, de rendelhető kisebbeknek és nagyobbaknak is. Puffy fine fonalból csináltam világos kék színben, a talp hossza körülbelül 12 centi. A képen látható világoskék színűt tudom postázni azonnal de rendelhető más színben is: világos rózsaszín, pink, fehér, krém, szürke, piros, citromsárga, narancssárga, zöld.
Pufi babacipő jellemzői
késztermék, azonnal szállítható
Pufi babacipő szállítása
A kiválasztott termékek átvehetőek postai úton vagy személyesen Debrecen területén ingyen.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 500 Ft | 500 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 000 Ft | 1 000 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 1 150 Ft | 1 150 Ft |
Pufi babacipő alkotója: YarnPixie

Itt minden termék amivel találkozol fonalból készült, leginkább horgolt technikával vagy pedig puffy fonalak esetén hurkolással. Pár éve kezdtem el a horgolással foglalkozni, Nagymamámtól tanultam az alapokat, azóta pedig próbálok mindig valami újat megpróbálni. Eleinte még csak magamnak szerettem volna egy-két újdonságot csinálni, mára azonban egyre több fonalból készült alkotást csinálok rendelésre is. Remélem elnyerik tetszésedet a termékek! Jó nézelődést!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek