Manóházikó és mécsestartó lakásban vagy kertben . Fehér agyagból kézi formázással készült 2x égetett részben mázas kerámia.Díszíti kert...

kézműves termék, készítette: hajasmaria
anyaga: agyag
technika: kerámia

Kerámia Manóház, Mécsestartó (C)


   
   

Kerámia Manóház, Mécsestartó (C) leírása

Manóházikó és mécsestartó lakásban vagy kertben . Fehér agyagból kézi formázással készült 2x égetett részben mázas kerámia.Díszíti kerted,virágcserepeid vagy eppen kellemes hangulatot ,háttérfényt biztosít .Mérete:kb.17 cm magas és a lenti átmérője 6,5 cm .Az alátét korong 9 cm átmerőjű.Kedves vásárló a mécsestartókat mindig gondosan használd , kerüld a könnyen gyúló anyagok közelségét illetve tartsd szem előtt,hogy a lángtól a kerámia felmelegedhet!!Ma már kapható elemes mécsessel is használható! Boltunkban minden alkotás kész termék ezért akár azonnal megvásárolható .

Kerámia Manóház, Mécsestartó (C) jellemzői

kézműves termék, készítette: hajasmaria
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
4008991

feltöltve
2021. február 14.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kerámia Manóház, Mécsestartó (C) szállítása

Elállási jog; Kedves Vásárló, jogodban áll a vásárolt termékemet 14 napon belül,eredeti csomagolásban ,sértetlenül részemre visszaküldeni ! Ez esetben visszafizetem a vásárolt termék postaköltség nélküli vétel árát. /Elállási jogodat viszont nem gyakorolhatod amennyiben a terméket a te kérésedre állítottam elő !Kedves vásárló minden termékemet jó szülői gondossággal csomagolok mivel a legtöbb egyedi darab újra ugyan olyan elkészítése szinte lehetetlen. Törékeny alkotások sajnos minden esetben nem sikerülhet megvédenem Őket!Saját belátásodra és felelősségedre bízom a csomagküldési mód megválasztását.******* Amennyiben törékenyként adom fel a Posta felelősséget vállal ha véletlenül eltörik ,illetve ha a jegyzőkönyv azt állapítja meg ,hogy a nem megfelelő csomagolás miatt keletkezett a kár természetesen én vállalom a felelősséget és a kártérítést_*******Viszont ha simán adom fel akkor nem vállal felelősséget a posta és nekem sem áll módomban téríteni a károdat!!!******** Személyes átvétel XXI.kerületben lehetséges .Átvételed tervezett időpontját kérlek jelezd felém!Szeretném kérni,hogy a személyes átvételt 10 napon belül szíveskedj intézni ,ettől hosszabb átvételi ideig a terméket csak előre utalással tudom tartani.Ugyan ez vonatkozik a postán kért csomagnál is ha az utalás nem érkezik meg 10napon belül úgy a vásárlást automatikusan semmisnek tekintem.Megértésed köszönöm.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai Biztosított,Törékeny Feladás !!!! 3 970 Ft 3 970 Ft

Kerámia Manóház, Mécsestartó (C) alkotója: hajasmaria

hajasmaria
Kedves Látogató! Mi egy alkotó páros vagyunk sok szeretettel,közös munkánk eredményeként születnek ezek a kerámia tárgyak.Sajnos elfoglaltságaink miatt nem tudunk egyéni elképzeléseket teljesíteni. Egy héten egyszer, szerdán viszem az eladott portékákat a postára .A szerda reggel 8 h-ig beérkezett utalásokat tudom feladni.Ezt a vásárlásnál kérlek vedd figyelembe.Kellemes nézelődést bultunkban!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek