Zsákbamacsek csomag - rézdrót ajándék macskás borítékban - játék & sport - készségfejlesztő és logikai játék - Meska.hu
Zsákbamacsek csomag - rézdrót ajándék macskás borítékban - játék & sport - készségfejlesztő és logikai játék - Meska.hu
A csomagba öt darab lezárt zsákbamacska tartozik, a cica rajzok kézzel készültek, többféle színből lehet választani. A beltartalom rézdrótból és ásványból készült. Van lehetőség több csomag megrendelésére is. A borítékok 5x10cm-esek. Óvodások, iskolások részére ajánlom, vagy oda ahol sok az unoka...vagy azoknak akik egyszerűen macskaimádók.
A termék teljes fényképe a képre kattintva látható.
Összetevők

papír, réz, ásvány, papír, réz, kő

Ára

/ 1 garnitúra

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

ékszerkészítés, fotó, grafika, rajz, illusztráció

Jellemző
játék & sport, készségfejlesztő és logikai játék, macska, zsákba, papír, meglepetés, ajándék, rajz, gyerek, ásvány, játék, cica

Színek

narancssárga, réz, sárga

Termékkód

4287865

Termékeimet hibátlan állapotban, bélelt borítékban vagy dobozban, utalás után postázom, melyek 5 napon belül megérkeznek.
A szállításból adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülés javítását nem vállalom.
Festményeknél súlytól és mérettől függ a szállítási költség, de 35000ft feletti termék esetén az én költségem a szállítás.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
540 Ft 540 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
590 Ft 590 Ft
csomagautomata
945 Ft 945 Ft

Készítette

Nana83

Nana83

Egyedi stílus különleges személyeknek...

5 (214)

Nana83 boltja  ›

Róla mondták

“Sokszorosan visszatérő vásárló vagyok, most sem csalódtam! Köszönöm szépen!:)”

Katicabogar1

Egyedi rendeléseket is vállal

Nana83 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek