Német válogatott Minifig karkötő
Német válogatott.
Joachim Löw, Mario Götze, Andre Schürle, Sami Khedira, Mats Hummels, Toni Kroos, Benedikt Höwedes és Manuel Neuer.
...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: 2mm szatén zsinór, minifigura
technika: csomózás, fonás (csuhé, gyékény, stb.)

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Német válogatott Minifig karkötő leírása
Német válogatott.
Joachim Löw, Mario Götze, Andre Schürle, Sami Khedira, Mats Hummels, Toni Kroos, Benedikt Höwedes és Manuel Neuer.
A Minifig karkötők egyedileg kézzel készülnek, macrame technikával, állítható kivitelben (17-25cm). A karkötő csatt része maga a figura :)
Német válogatott Minifig karkötő jellemzői
Német válogatott Minifig karkötő szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Foxpost | 1 000 Ft | 1 000 Ft |
Német válogatott Minifig karkötő alkotója: VidaFactory

Készültek alkotások kiszelektált marketing anyagból, régi plastic kártyákból és mindenféle más anyagból ami szembejött, de mindezek csak a saját magam szórakoztatására.
Aztán 2016-ban egy ismerősöm nézegetett az egy karkötőt amit meg akart venni és megmutatta nekem. Megnéztem és azt mondtam ilyet én is tudok csinálni. Ezt a kijelentésemet hitetlenkedve fogadta, ami meg is alapozta bennem azt, hogy erre rá kell, hogy cáfoljak és így készült el az első karkötő. A következő darab már picit át lett alakítva és ez így ment karkötőről karkötőre amíg el nem nyerte a mostani formáját. Szerettem volna olyat készíteni amit egy felnőtt is szívesen visel, de közben mégis gyereknek érezheti benne magát.
A kétkezi technikák mellé bekerült még a repertoárba a vektorgrafika, és a lézervágás és a tágabb paletta lehetővé is tette, hogy sokkal több ötletet tudjak megvalósítani.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek