Neon övtáska - Narancs
Övtáska extravagáns színben azoknak, akik szeretnék száműzni a megszokott kiegészítőket, vagy csak fel akarják dobni magukat egy vagány...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyaga: műbőr, mágneszár, fém d karika
technika: varrás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Neon övtáska - Narancs leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 napA termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Övtáska extravagáns színben azoknak, akik szeretnék száműzni a megszokott kiegészítőket, vagy csak fel akarják dobni magukat egy vagány darabbal.
Erre a célra megfelelő műbőrből és fém kiegészítőkkel készült. Praktikumát tekintve, csakis a legfontosabb tárgyak férnek bele, úgy mint pénztárca, bérlet, telefon, rúzs.. ;)
Tökéletes viselet csavargáshoz, kutyasétáltatáshoz, bulizáshoz vagy akár egy repülőúthoz.
Övrésze állítható, így bármikor kényelmesen variálhatjuk.
Méretek
- magasság: 12-13 cm
- szélesség: 19-20 cm
Öv
- szélesség: 2 cm
- hosszúság: max. 78 cm (táska nélkül)
Neon övtáska - Narancs jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
Neon övtáska - Narancs szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény előre fizetéssel | 500 Ft | 1 000 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 800 Ft | 1 200 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 900 Ft | 1 600 Ft |
Neon övtáska - Narancs alkotója: designbyeh

A kreatív munka kapcsán az is motoszkált bennem, hogy hogyan lehetne olyan anyagokkal dolgozni, amik fenntarthatóak és ugyanakkor értéket képviselnek. Manapság még mindig a bőr számít az egyetlen igazán megbízható és értékálló anyagnak; én ezen szerettem volna és szeretnék változtatni. Kezdetben műbőrrel dolgoztam, ez a kollekció ugyan elérhető maradt, mert a szívemhez nőtt, azonban továbbiak nem követik. Majd - egy korábbi portugál utam kapcsán - jött az ötlet, hogy a parafa talán megfelelhet ennek az elvárásnak és utat nyithat alternatív megoldásként. Ez az ötlet bevált és hamar társult hozzá egy küldetéstudat is; szeretném ezt az anyagot közelebb hozni az emberekhez és megmutatni nekik, milyen tulajdonságokat, lehetőségeket is rejt magában; illetve, hogy milyen fantasztikus az a környezet és folyamat, ahol ezeket az akár 200 éves fákat nevelik és ápolják, hogy újra és újra ellássanak bennünket az értékes kérgükkel. Mivel szeretem a minőségi munkát és anyagokat, így a parafa textileket is egyenesen Portugáliából rendelem. Minden más anyagot, ami a táskákhoz szükséges, itthon szerzem be. Egyrészt, mert számomra fontos, hogy támogassam a magyar ipart, másfelől, hogy a környezetünket kíméljem.
Stílus tekintetében az old school, vagány, szokatlan megjelenés a célom. Egy türkiz színű parafa táska a csípőn, farmerral és bundával vagy akár egy nadrágkosztümhöz minden tekintetet odavonz; és ez az, ami engem, mint alkotót (és mint viselőt) szintén vonz. Új vizuális inger teremtése, a streetwear táplálása, méghozzá fenntartható módon; az önkifejező, magabiztos nő és férfi ruhatárának színesítése; ez a célom.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek