ÁBÉCÉS CSOKOLÁDÉ - hosszú nyelű kanál -  - Meska.hu ÁBÉCÉS CSOKOLÁDÉ - hosszú nyelű kanál -  - Meska.hu ÁBÉCÉS CSOKOLÁDÉ - hosszú nyelű kanál -  - Meska.hu ÁBÉCÉS CSOKOLÁDÉ - hosszú nyelű kanál -  - Meska.hu
ÁBÉCÉS CSOKOLÁDÉ - hosszú nyelű kanál -  - Meska.hu ÁBÉCÉS CSOKOLÁDÉ - hosszú nyelű kanál -  - Meska.hu ÁBÉCÉS CSOKOLÁDÉ - hosszú nyelű kanál -  - Meska.hu ÁBÉCÉS CSOKOLÁDÉ - hosszú nyelű kanál -  - Meska.hu
ÁBÉCÉS CSOKOLÁDÉ - hosszú nyelű kanál -  - Meska.hu
A 80-as évek egyik híres csokisorozata volt a BETŰS SZERENCSI CSOKOLÁDÉ. Az Egyesült Államokban betűs dzseki, nálunk betűs csoki ? és tényleg ez volt a nagyságrendi különbség. A betűs csoki nem volt különösebben finom, a betűs csokit nem variálták, nem volt millió ízben, nem tudott semmi különöset. De a betűs csoki betűs volt, és ezzel el is dőlt mindent, mivel ezer okod lehetett megszerezni egy T-t, egy L-t, egy B-t? Ezt felidézve készítettem el ezt a 20 cm hosszú koktélkanalat, aminek a nyelét süthető gyurmával díszítettem. Az eredeti csomagolást mintáztam meg rajta, megbontva, mert ez a csoki ritkán maradt a papírjában :) Rendelhető hozzá másféle evőeszköz, bögre és tányér is! Tisztítható mosogatógépben, de csak jó minőségű tablettával. Ajánlott küldeményként postázom.
Összetevők

kanál, süthető gyurma

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

gyurma

Jellemző
kanál, vidámság, csokoládé, csoki, retro, betű

Színek

fehér, lila, sárga

Termékkód

1180858

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
735 Ft 1 000 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szép lett! Köszönöm szépen Judit! ”

zsuti20

Egyedi rendeléseket is vállal

judi10 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek