Hópihe- fém keretes buksza -  - Meska.hu Hópihe- fém keretes buksza -  - Meska.hu Hópihe- fém keretes buksza -  - Meska.hu Hópihe- fém keretes buksza -  - Meska.hu
Hópihe- fém keretes buksza -  - Meska.hu Hópihe- fém keretes buksza -  - Meska.hu Hópihe- fém keretes buksza -  - Meska.hu Hópihe- fém keretes buksza -  - Meska.hu
Hópihe- fém keretes buksza -  - Meska.hu
Aprópénznek, vagy más apróságnak használható kis méretű buksza, pénztárca. Elöl-hátul másik bájos téli képecskével és sok hópihével. :) A csat szélessége 8 cm. A buksza a legszélesebb pontján 12 cm, magassága a csat nélkül 6 cm. Nagyon kedves kis ajándék lehet. Az aktuális postai díjszabás alapján, ajánlva küldöm. Köszönöm, hogy benéztél!:)
Összetevők

pamutvászon, fémkeret, vatelin

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
tartó, apró, fehér, tél, karácsony, hópihe, hóember

Színek

fehér, piros, mintás

Termékkód

1209117

2017. januártól lekorlátozta a Posta a levélként küldhető termékeket. Csak ez egészen lapos, max. 2,4 cm-es termékeket tudom ezentúl levélként postázni.
A kiírt szállítási díjak tájékoztató jellegűek, minden esetben próbálom a legkedvezőbbet felajánlani, ezért külön egyeztetés szükséges!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Somogy megye)
0 Ft 0 Ft
Posta csomag automata
995 Ft 995 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
1 790 Ft 1 790 Ft
Postán maradó előre fizetéssel
1 600 Ft 1 600 Ft

Készítette

egyilyenvan

egyilyenvan

Kézzel, szívvel, szenvedéllyel!

5 (1115)

egyilyenvan boltja  ›

Róla mondták

“Gyönyörű terméket kaptam készhez és Ágota végig nagyon kedvesen és készségesen levelezett az előkészületekkor és a kézbesítési körülményekről is. :) Csak ajánlani tudom! :)”

Lathatatlanhalo Lathatatlanhalo

egyilyenvan további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek