2014 új Meskásai

Alig léptünk be az új évbe, de máris jó pár friss kreatív és tehetséges eladót üdvözölhetünk a Meskán. Te felfedezted már a boltjukat?

Ne csak a legnézettebb és legkedveltebb termékeket nézegessük. Hihetetlen milyen kincsekre lehet szert tenni a friss, még fel nem fedezett alkotóknál!

Bemutatunk most Nektek néhány nagyon szuper boltot, amik 2014-ben nyíltak a Meskán.

 

 

Bidart - Sujtás technikával készült fülbevaló, Meska

 

 

Bidart

 

Ékszereit egyedi tervezés alapján, sujtás, gyöngyhímzés, fusing technikákkal, valamint ezek kombinációjával alkotja meg. Termékeit kizárólag minőségi alapanyagokból- Swarovski kristályokból, ásványgyöngyökből, tenyésztett igazgyöngyökből, valamint minőségi japán, illetve cseh gyöngyökből- készíti.

 

 

 

 

 

Calendulamuhely - Aromaterápiás fürdőkocka csomag, Meska

Calendulamuhely

 

Kozmetikai termékei kiváló (az olajok és vajak tekintetében legtöbbször bio) minőségű természetes alapanyagokból készülnek. Az összetevők kiválasztásánál a kozmetikai és gyógyhatás mérlegelése után előnyt élveznek a Magyarországon is honos, nem tájidegen komponensek. A receptúrák összeállításánál ugyanis a bőrápolás természet adta lehetőségeinek kiaknázása mellett minimális környezetterhelésre törekszik. Ennek megfelelően a választott csomagolóanyagai mind többször felhasználhatóak és újratölthetők.

 

 

 

Hercegdori - Szafari állatai ujjbáb készlet, Meska

 

 

 

Hercegdori

 

Munkáit minőségi és tartós gyapjúfilcből 100%-ban kézzel varrja. Boltjában állatfigurás hűtőmágneseket, dekorációkat és ujjbábokat találsz.

 

 

 

Kassaykeramia - Barna mázas, kerámia tároló edény, Meska

 

 

 

 

Kassaykeramia

 

Agyagból készült, ólommentes mázzal fedett kerámiák (tálak, tárolók, teáskannák) kerülnek ki gondos kezei közül, melyeket kedves motívumokkal díszít.

 

 

 

 

 

 

 

Lennyhandmade - Amazonit medál, Meska

 

 

 

 

Lennyhandmade

 

Tiffany technikával készíti ékszereit, de a módszerre jellemző alapanyag, az üveg helyett ásványokkal dolgozik. Kedvenc ásványai közé tartozik a labradorit, holdkő, hegyikristály, borostyán, ametiszt, de sok más ásványból alkotott már medált, fülbevalót vagy gyűrűt.

 

 

 

 

 

 

 

Manomanufaktura - Tavaszváró nemez kesztyű, Meska

 

 

 

Manomanufaktura

 

Magyar merinó gyapjúból készít ékszert, kesztyűt és dekorációs tárgyakat is. Termékeit gyöngyökkel és hímzéssel díszíti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pebbdeco - Verde Alpi kaspó, Meska

 

 

 

Pebbdeco

 

Saját fejlesztésű technikával, kézi erővel különböző természetes kövekből, kavicsokból (többek között gránitból és márványból) kreál kaspókat.

 

 

 

 

 

Suomuhely - Takaró drezdai tányár motívummal, Meska

 

Suomuhely

 

Játékokat, patchwork takarókat, párnákat, lakásdekorációkat varr egyedi hímzésekkel, szabad-gépi tűzésekkel, gyönyörű designer textilekkel.

 

 

 

 

 

Witmec - Fa töltőtoll, Meska

 

 

 

Witmec

 

Kézműves munkával, fából készült tollait a világ számos országából származó kivételes minőségű faanyagokból alkotja meg.

 

 

 

 

 

 

A legújabb Meskásokat a nyitólap bal menüsorának tetején az Alkotók szerint linken, majd a legújabb fülre átkattintva találjátok.