A 2015-ös esküvői szezon trendszínei

Minden esküvői szezonnak megvan a maga trendszíne, tavaly például a menta színű dekorációk és kiegészítők voltak a legnépszerűbbek. Az idei szezon új, üde színeket tartogat az ifjú pároknak. Ha kíváncsi vagy, hogy mit érdemes keresni akár a meskás alkotók boltjaiban, olvass tovább!

 

A tavalyi évben a legnagyobb trend a menta szín volt, és ha megtetszett ez a dekor, vagy szívesen hordanád kiegészíteni, bátran ajánlom idén is, ne tartson vissza, hogy sokan sokféleképpen tették már ezt előtted. A menta jó választás, ha tartasz attól, hogy túl lányosra sikerül a dekoráció, mert visszafogott eleganciájával kellemes, nyugodt hangulatot áraszt. Ha kiegészítőként hordanád, a fehér ruhával remekül mutat egy menta színű öv vagy cipő, de választhatod ékszerként is.
A 2015-ös évben legnagyobb trendje a fagyiszíneknek van, így a lágy pasztelleket akár keverheted is. Az egyik legdivatosabb szín most a világoskék, amely bárkinek jól áll bőr- és hajszíntől függetlenül. Ha ezt a színt viseled, nem kell tartanod tőle, hogy nem érvényesül a szőke vagy fekete hajadban, mert remekül fog állni. És még egy tételt kipipálhatsz, máris megvan a valami kék.
A másik divatszín a halványsárga, amely igazi vidám tavaszi-nyári hangulatot áraszt, így garantált a jókedv az esküvőn. Fehér ruhával remekül viselhető, de ekrü színű alapon is jól mutat, ha kiegészítőként viselnéd. Arra viszont felhívnám a figyelmet, hogy szőkék hajdíszként ne válasszák, mert nem fog rendesen érvényesülni. Ha szőke a hajad, és/vagy nagyon világos a bőröd, de nem akarsz lemondani erről a színről, helyezd az arcodtól távolabb, például viselj ilyen övet, válassz sárga cipődíszt vagy csempészd be a dekorációba!
A harmadik trend a világos rózsaszín, amely igazán nőies és bájos hangulatúvá teszi a termet. Ha ezzel a színnel dekorálsz, arra ügyelj, hogy ne fessen úgy a terem, mintha egy babazsúr helyszíne lenne, hiszen ebben nem mindenki érzi jól magát. Meg lehet valósítani vele az elegáns és a bohókás stílust is, ezért remek választás. Ráadásul a menyasszonyi ruhán istenien mutat, de kérheted a csokrodba, vagy készülhet ebből a színből a koszorúslányok ruhája, ha nekik is tetszik.
Végül pedig az örök klasszikus, a megunhatatlan fehér és ekrü. Sosem megy ki a divatból, hiszen szép és elegáns, akár ruhaként, kiegészítőként viseled vagy a termet dekorálod vele, hiszen nincs is szebb, mint száz fehérbe öltöztetett szék a megterített asztal mellett. A fehér minden helyszínt elegáns bálteremmé varázsol. Ha ruhaként viseled, figyelj oda, hogy a különböző színű fehérek egymás mellett nem mindig mutatnak jól, ezért a kiegészítőket is úgy válaszd meg, hogy szépen passzoljanak a ruhádhoz, nehogy az sárgásnak hasson a hófehér fátyol mellett! 

Jó készülődést kívánok az idén férjhez menő menyasszonyoknak, és nézzetek szét a meskás alkotók boltjaiban, mert sok szép esküvői terméket árulnak!