Ajándéktippek pedagógusoknak

Lassan itt a tanév vége, és ez nem csak a nyári szünet kezdetét jelenti, hanem némi fejtörést, hogy milyen ajándékkal lehetne legjobban megköszönni a pedagógusok kitartó munkáját.

Ha idei évben nem csak köszönetet mondanak a diákok, óvodások, hanem el is búcsúznak egy kedves tanáruktól, óvónénijüktől, jó ötlet az osztály vagy csoport névsorával ellátott dísz- vagy akár használati tárgy. Mint például ez a szép tulipánfát ábrázoló óra cecameca boltjából.
A virág mindig kedves és kézenfekvő kísérője az ajándéknak, vagy persze akár maga az ajándék is lehet egy ízléses csokor. Ha mindez tartós selyemvirágokból készül, mint VintageDesign1 selyemrózsa csokra akkor nem csak pár napig emlékeztet a gyerekek hálájára.
Ha a megajándékozni kívánt pedagógus férfi, akkor egy kicsit nehezebb dolgunk van, de egy ötletes tárgy biztos sikert arat egy jófej tanárnál. FromWood vicces mobil- és szemüvegtartója garantáltan mosolyt csal a megajándékozott arcára.
Egy noteszre mindig szüksége van egy tanárnak. Kunbea boltjában biztos találunk megfelelőt, akár tanár úrnak, akár tanárnőnek keressük a  tökéletes ajándékot.
Ha pedig nem tudunk dönteni, hogy melyik ajándék tetszene a legjobban a kedvenc tanárnak, óvónéninek, a Meska Ajándékkártya jó választás. Többféle címletben vásárolható a nyitóoldalon vagy a meskaajandekkartya boltban. Így a megajándékozott maga tudja kiválasztani az egyedi kézműves termékek közül a neki legjobban megfelelőt.

 

További termékek pedagógusnapra, ballagásra >>>

https://www.meska.hu/u/rslyxtvp