Az ékszer öltöztet

Szikrázó napsütés, a parkolókban az árnyékos helyek 2 másodperc alatt elfogynak, mindenki a szabadságát tervezi... vagyis végérvényesen beköszöntött a nyár!

Ha pedig nyár, akkor nem csak a ruhásszekrényt kellett volna már rég átpakolni, hanem itt az ideje, hogy előkotorjuk a könnyed, színes darabokat ékszergyűjteményünkből - vagy esetleg beszerezzünk egy-két újat! Körülnéztünk a Meska nyári hangulatú ékszerkínálatában.

Íme egy csokorra való a temérdek gyönyörűségből, amit találtunk:

 

Elegáns és egyben vidám ez a kézzel vágott-csiszolt-festett alumínium fülbevaló csermakdesign boltjából. Mintha csak egy üdítően kék lagúna darabkája került volna az ékszerre.
Egy kagylókból összeállított lánc igazán nyári hangulatot áraszt, hát még ha színesre festett kagylók sorakoznak bohém összevisszaságban egymás után. Ezt a láncot flowdesign horgolta.
A sujtás technikával készült ékszerekről nem feltétlenül a könnyed nyár jut eszünkbe, de ez a matróz színekben pompázó darab Kicsiyu műhelyéből mégis a tengert idézi.
Marianne saját készítésű lámpagyöngyökből fűzte ezt a mediterrán hangulatú háromsoros karkötőt. Vajon a tenger, vagy az ég kékje ihlette meg őt?
És hogyan válik egy antik hatású medál feltűnően fiatalossá? Nézzétek meg stipistopi nyakláncát - hát így!

 

A Meska kínálatában még rengeteg nyári ékszert találsz. Kövesd a linket >>>

https://www.meska.hu/u/uc6w61jx