Csináld magad: világító szellem-fülbevaló!

Hogy mi a jó az ősz borongós heteiben? Az, hogy fityiszt mutathatunk neki! Ha jobban belegondolunk, az általunk csak alig két évtizede befogadott Haloween-ünneplésnek egy pozitív hozadéka biztosan van: méghozzá a jó hangulatú kísértetriogató bulik október végén! Te már tudod, mit fogsz viselni a Halloween-partin? Lorafashionnek van egy tuti tippje: sötétben világító szellem fülbevalót!

Biztos lehetsz benne, hogy mindenkit kitör a frász (vagy a sárga irigység?), a sötétben a nyakad körül lebegő két apró szellemfi láttán.

 

Mindehhez nincs is szükséged másra, mint fülbevaló-szerelékre, süthető, fehér színű foszforeszkáló  gyurmára, és egy egész picike fekete gyurmára; no meg egy rövidke szabadidőre.

 

Ha ezeket beszerezted vagy már kéznél vannak, készíts két egyforma nagyságú golyót a foszforeszkáló gyurmából.

Nyújtsd ki őket csepp alakúra, tetejüket szép kerekre hagyva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csavarints egyet a hosszú végükön!

 

 

 

 

 

 

 

 

Készíts nekik kezeket és jelöld meg a szemek helyét.

 

Végül fekete gyurmából készítsd el a szemeket és illeszd a helyére a szereléket!

 

 

 

 

 

Már mehetnek is a szellemduó tagjai a sütőbe 130 fokban edződni 30 percig, hogy igazi keménylegények legyenek. A végén már olyan szilárdak, hogy kopogós szellemnek is beválnának; ha nem lenne számukra vonzóbb a fülbevalói-karrier.

Lorafashion további szellemes alkotásait megcsodálhatod a boltjában, a szellemreceptet pedig megtalálod a vele készült Meska-interjúban, amelyből őt magát is jobban megismerheted!