Megjelent az Éva Kreatív papír legfrissebb száma!

Kukkants bele velünk az Éva nyári Kreatív papír magazinjába, melyben eredetibbnél-eredetibb kézműves ötletek közül mazsolázhatsz!

 

Az Éva idei nyári Kreatív papír magazinjában rendkívül ötletes, papírból készült tárgyak részletes, szemléletes fotókkal gazdagon illusztrált leírásait találod; a magazinban több, papírral dolgozó Meskás alkotó nevével és fotóival is találkozhatsz; gratulálunk nekik! Még nem késő, hogy beszerezd saját példányodat, hiszen a hamarosan beköszöntő őszi-téli esték remek alkalmat szolgáltatnak majd a meghitt otthoni alkotásra. Ráadásul a magazinban bemutatott tárgyak többsége ajándékként, vagy ajándék kísérőként is tökéletes választás lehet!
A mi személyes kedvencünk az újság 26. oldalán található projekt; a leírásból kiderül, hogyan készíthetünk (pl. egy kedves nyaralás során beszerzett ingyenes helyi térképből) időtálló alkotásokat; képeslapot, vagy épp faliképet.

Szintén meghódította szívünket a magazin 56. oldalán található csajos papírfüzér, mellyel garantáltan feldobhatsz minden csajbulit (akár lánybúcsúztatót, vagy szülinapi partit) de kacér kis színt is vihetsz vele pl. a hálószobádba!

Kellemes olvasást, örömteli alkotást kíváunk az újsághoz!