Meskaságok, csacskaságok

A Meska.hu (jó)madarai aktív csivitelésre szánták el magukat: szeretnénk, ha nemcsak a verebek csiripelnének a meskásokat foglalkoztató témáról, és egymással, egymásról is többet beszélnénk. Ennek reményében indul a Meska.hu életmód-blogja.

Hogy mi mindenről szól majd a blog? Elsősorban olyan írásokat olvashattok itt, ami mellett könnyebben csúszik a reggeli fair trade kávé minden bohém léleknek: publikálunk cikkeket a trendekről, dizájnról, kreatív megoldásokról, környezettudatosságról és fenntarthatóságról, gasztrokalandokról és kultúrportyákról, és találhattok itt egyébmeskaságokat és csacskaságokat is; emellett nagyban számítunk a Ti ötleteitekre is.

 

Meska madarak

 

Mivel eszünk ágában sincs egyedül írni ezt a blogot – elvégre nem rólunk, hanem Rólatok szól – a Meska.hu jó tollú barátainak és felhasználóinak cikkeit, írásait is szeretettel várjuk. A Meska blogot a hozzászólások teszik majd igazi kreatív agórává – a hozzászólások később nem törölhetők vagy javíthatók, viszont a társalgást moderáljuk.  

 

A bloggal párhuzamosan más területen is erősítjük a Meska.hu kommunikációját, így a minket lájkolók a Facebookon naprakészek lehetnek, hogy éppen mi folyik a Meska.hu háza táján, de az alkotókat külön szakmai blogon keresztül is értesítjük a számukra fontos információkról. Reméljük, a sok beszédnek nem lesz sok az alja, hanem sikerül a meskások aktív kézműves közösségét még pezsgőbbé tenni.

Jó szórakozást!

 

A Meska csapata