Milyen ékszer illik hozzám? Ősz típus

Nézd meg milyen ékszerek illenek az ősz évszaktípusú hölgyeknek! Ismerd meg az ékszerválasztás számtalan új szempontját :-)

Az ősz típusú hölgyeken remekül mutatnak a természetes anyagból készült ékszerek, így a Meska, igazi kincsesbánya számukra.

 

 

A drámai hatású, csillogó, finoman kidolgozott kiegészítők vagy a romantikus kis mütyürök nem az ő világuk, viszont jöhet minden, ami fából, bőrből, szaruból, elefántcsontból, tollból készült!

 

És csak fokozzák a hatást, ha ezek a darabok kézi megmunkálásúak, sőt az sem baj, ha egy kicsit elnagyoltak, egyenetlen felületűek.   

 

A finom gyöngysorokat lehetőleg kerüljék, mivel mesterkélten hat energikus, sportos személyisségükhöz, de azért lemondaniuk sem kell róluk, hisz bőrrel, vagy fával kombinálva, ideális viselet lehet számukra is.

 

 

Harmonikus megjelenésükhöz elengedhetetlen, hogy ékszereik színei, saját színpalettájukról származzanak, lehetőleg ne csábítsák el őket a hideg tónusú színek még akkor sem, ha esetleg az anyaguk, formájuk elnyerte a tetszésüket.

 

Természetesen az ősz típusoknak sincs tiltott színük, csak meg kell találniuk a színtípusuknak megfelelő árnyalatokat!

 

Remek választás számukra a mustársárga, okkersárga, khaki zöld, kukorica sárga, gesztenyebarna, sötétebb moha zöld, sötétebb páva kék és persze a narancssárga, melyről érdemes tudni, hogy egyedül csak nekik áll jól.

 

 

Fém ékszerek esetén, ha nem akarnak sápadtnak látszani, akkor az ezüst hűvös csillogásától óvakodjanak, válasszanak helyette aranyat (a fehér arany kivétel), bronzot, vörösrezet, melyek nagyszerű összhangot alkotnak meleg tónusú külsejükkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drága és féldrága kövek esetén a vörös korál, aranytopáz, borostyán, tigrisszem, sárgászöld jadei a favorit.

 

Bátran viselhetnek, testalkatuktól, nyak és fejformájuktól függően, közepes vagy nagyobb felületű darabokat is.   

 

Általános szabály, mely minden típusra igaz, hogy 7 db ékszernél többet ne viseljünk egyszerre, ebbe beletartozik az óra is, valamint a fülbevaló kettő darabnak felel meg.

 

Köszönjük a cikket Pozsgiginek!

 

Pozsgigi termékei a Meskán >>>