Otthon varázsütésre!

Most már lassan minden egyetemista beköltözött új lakóhelyére egy albérletbe vagy kollégiumba. Saját tapasztalatból is tudom, hogy milyen fontos, hogy minél otthonosabb legyen a lakás vagy a szobánk. Íme, néhány tipp, mely segítségetekre lehet.

Akik koleszosok lesznek, azok valószínűleg csak egy ágyat és egy szekrényt mondhatnak majd magukénak.

 

De nem is hinnétek, hogy egy stílusos díszpárna mennyivel kuckósabbá teszi az ágyat!

És miért is állnánk meg egynél? Minél több díszpárna virul az ágyon, annál jobb!

Öröm lesz majd ránézni!

 

Hát még ráhuppanni...

Ha albérletbe költöztök, sokkal több aprósággal személyesebbé tehetitek lakótereteket. Ráadásul egy csomó dologra szükségetek lehet. Nem minden lakáshoz jár például evőeszköz, tányér, edény, porszívó, felmosó és seprű.

Bizony jó, ha előre tisztázzátok ezt a tulajdonossal, hogy még időben be tudjatok szerezni mindent.

 

Ha szeretsz a konyha környékén sertepertélni, főzőcskézni, akkor ezeket a holmikat imádni fogod!

 

Ha már pár holmival kiegészítitek az ottaniakat, már akkor jobban a magatokénak  tudjátok érezni lakóhelyeteket. Ha szeretnétek  valamit a falra, de nem engedik, hogy kifúrjátok azt, akkor tegyetek fel falmatricát. Ma már annyi féle stílusú, mintájú színű van, hogy biztosan megtaláljátok a hozzátok illőt.
Egy színes búrájú lámpával pedig az estéiteket tudjátok hangulatosabbá tenni.

Ha többen is osztoztok egy lakáson, nagyon fontos, hogy megbeszéljétek kinek melyik napon milyen feladatai lesznek. Ezt akár egy üzenőtáblán is vezethetitek. Ezen ráadásul a bevásárló listát is vezethetitek, vagy a fontos vizsgák időpontjait.

 

Hogy a fürdőszobában se legyen káosz (mert ugye ez sajnos a csajoknál előfordulhat) legyen saját piperetartótok, így nem lesznek kavarodások.

 

Kis odafigyeléssel, apró trükkökkel, érdekes holmival a kolesz vagy az albérlet rólad fog szólni!

 

A lakberendezési projekthez felhasznált cuccok alkotói: Purinka, Loer, Lamoppe, Fraupester, PuHa, JuditVigvariDesign, Hbogizs, Juaniita, Magicshop02, Zsuupsz, MyWoodenWorld, Brinza, Csimpi, Kismanka.