Te kinek drukkolsz?

A foci mostanában kikerülhetetlen téma. Még azok körében is fel-felmerül, akik amúgy nem nagy sportrajongók. Természetesen a Meska alkotóit is megihlette a labdarúgás. Lássuk, milyen eredménnyel!

Ha párod mostanában állandóan futball üzemmódban van, ez a póló blasiusdesign boltjából pont megfelelő számára. A póló férfi, női vagy akár gyerek méretben is rendelhető.
Ha a döntő alatt stílusosan az idei logóval ellátott pohárkákból szeretnéd megkínálni vendégeidet, akkor igyekezz, mert még biztos be tudod szerezni Biborvarazs boltjából a készletet.
Ha kisfiad focirajongása olyan mértékű, hogy legszívesebben éjjel-nappal rugná a bőrt, egy focista alvótárs biztos hamar a kedvencévé válik. Az öltöztethető textilbabát PatchPoppets boltjában fedeztük fel.
Ha azt akarod, hogy csemetéd úgymond az anytejjel szívja magába a foci iránti érdeklődést, ne hagyd ki PiLuBabies focilabdás pelenkakülsőjét. A labdarúgás szeretete mellett a környezettudatosságra nevelést sem lehet elég korán kezdeni...
Ha pedig nem csak a szülők, de a leendő keresztszülők is megszállott fociőrültek, BBdesign keresztapa felkérő lapja kivédhetetlen, akár egy jól irányzott tizenegyes ;-)

 

 

Ha a fentiek közt nem találtál kedvedre való focis terméket, kövesd az alábbi linket >>> https://www.meska.hu/u/ojpmhcmj