Változások az Általános Felhasználási Feltételekben

Az alábbiakban ismét tájékoztatást adunk arról, hogy a mai naptól a Meska oldalainak Általános Felhasználási Feltételei illetve díjszabásai módosulnak.

Az ÁFF módosításának legfőbb indoka az, hogy hamarosan több lépcsőben bevezetésre kerülnek a kártyás fizetési szolgáltatások, és a Felhasználási Feltételekbe bekerültek az ezen szolgáltatásokra vonatkozó részek.

 

Emellett hamarosan egy újfajta e-mail értesítő is útjára indul, amely ugyancsak érinti az ÁFF-et. Sokak által kért fejlesztés valósul meg ezáltal, mégpedig, hogy a kedvencnek jelölt eladók legfrissebb termékeiről heti e-mail értesítőt küldünk.

 

A Meska.hu díjszabása is módosul. (Az Alkotókboltja.hu és az Ízporta.hu díjszabása változatlan marad)

 

Bővülnek a kiemelési lehetőségek, mert a nyitólapon egy újabb sornyi kiemelt termék jelenik meg. Bevezetésre kerül a minimum eladási jutalék, azaz marad az adásvételek után fizetendő 4%-os eladási jutalék, de az eladások után levont összeg minimum 80 Ft lesz .

 

Bevezetjük az 500 Ft-os minimum árat; ezt követően is lehetőség lesz ennél kisebb értékű termékek feltöltésére, de csak abban az esetben, ha a termékfeltöltés során megadásra kerül a termékből rendelhető maximális mennyiség.

 

Az ajándékkereső működése és díjszabása is módosul. A korábbi 4 kategória jellemzőit összevonva, immár átláthatóbb módon 3 kategória jellemzői közül válogathatunk. Termékenként 1-1, tehát összesen 3 jellemző megjelölése továbbra is ingyenes. Minden további jelölés 25 Ft-ba kerül.

 

Az Felhasználási Feltételek és azon belül az aktuális díjszabás a lábléc menüsorából érhető el!