#meskaland - 10. hét nyertesei

Örömmel mutatjuk be #meskaland játékunk utolsó, tizedik heti nyerteseit. Gratulálunk nekik!

A Meska 10. szülinapja alkalmából meghirdetett #meskaland játékunk kilencedik heti képeit mutatjuk be blogcikkünkben.

A játék 10 héten keresztül folyt, és minden héten egy 5.000 forintos Meska Ajándékkártyát, illetve három Meskatáskát ajándékozunk a legtöbb lájkot kapó fotók készítőinek.

Az utolsó 5.000 forintos Meska Ajándékkártyát Koszogovits Andrea nyerte, aki sógórnőjét lepte meg a fotón látható gyönyörű menyasszonyi táskával az esküvő napján. A táskát Jasmine1980 Andrea kérésére a menyasszonyi ruha ekrü színében alkotta meg, és belsejébe egy idézet is került a megrendelő kérésére.
Chrenkó Viktória több képet is küldött a szülinapi játékba. Az utolsó közzétett képért Meskatáskát kap ajándékba - reméljük az is mindenhová elkíséri majd, ahogyan a betesh boltjából származó kényelmes, és sokféleképpen variálható, praktikus táska.
A textilszatyrok igazán hasznos és környezetkímélő holmik. Minden környezettudatos háztartásban ott a helyük. Ha ráadásul még ízléses, egyedi motívum díszíti, mint feyerzsuzsa alkotását, vagy a Meskatáskát, amit Hanga Nórának a mellékelt képért küldünk, akkor az ember kiváltképp büszkén veszi elő, bármit is kell belepakolni.
A táskák sora még nem ért véget. Lőrincz Annát mindenhova elkíséri a Meskán vásárolt hátizsákja. Itt éppen a veszprémi várba látogattak el együtt (no, meg Anna barátjával), egy romantikus naplementére időzitve az érkezést.Legközelebb reméljük, a Meskatásával kiegészítve, négyesben kelnek útra ;-)
Fecskó Beáta is egy táskáról küldött #meskaland játékunkba képet. A táskát Ancsumancs készítette.
A táskák mellett neves karkötőkből is jutott majd minden hétre egy a játékban. Ezt a képet Szoboszlainé Sipeki Anikótól kaptuk.

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a beküldött képeket!