Romantikus rózsa bojtos üveglencsés kulcstartó táskadísz bojtos nyár mikulás karácsony szülinap névnap ajándék

Rózsaszín, zöld és fehér gyöngyökből, rózsacsokor mintával díszített üveglencsés kabosonból, virág medálból és rózsaszín velúrbojtból k...


Romantikus rózsa bojtos üveglencsés kulcstartó táskadísz bojtos nyár mikulás karácsony szülinap névnap ajándék


   
   

Romantikus rózsa bojtos üveglencsés kulcstartó táskadísz bojtos nyár mikulás karácsony szülinap névnap ajándék leírása

Rózsaszín, zöld és fehér gyöngyökből, rózsacsokor mintával díszített üveglencsés kabosonból, virág medálból és rózsaszín velúrbojtból készült kulcstartó vagy táskadísz. A gyöngyöket gazdagon díszítettem antik bronz gyöngykupakokkal és köztesekkel.

A karika átmérője 25 mm, a dísz teljes hossza 8 cm.

A kiegészítő opciók között választhatsz hozzá organza ajándéktasakot is.

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS
A vásárlást követően a Meskától kapsz egy automatikus üzenetet, melyben megtalálod átutalásos fizetéshez szükséges adatokat, illetve lehetőséged van bankkártyás fizetésre is. Lehetőségeimhez képest a leggyorsabban feladom a csomagokat, ez postai feladásnál általában 1-2 munkanapot jelent. A Meska felületén a tényleges postai feladást követően rögzítem a postázás tényét, ezzel értesülsz arról, hogy a csomag feladásra került, tapasztalatom szerint küldeményeim a feladást követő nap célba érnek :)
A vételár kiegyenlítésére maximum 3 hetet várok, ezt követően érvényteleníttetem az adásvételt.

Romantikus rózsa bojtos üveglencsés kulcstartó táskadísz bojtos nyár mikulás karácsony szülinap névnap ajándék jellemzői

kézműves termék, készítette: Arindaekszerek
anyag

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
4120428

feltöltve
2021. április 14.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Romantikus rózsa bojtos üveglencsés kulcstartó táskadísz bojtos nyár mikulás karácsony szülinap névnap ajándék szállítása

Postázás: a megvásárolt ékszereket minden esetben gondosan csomagolva ajánlottan, buborékos borítékban vagy csomagként küldöm. A postai feladásról a Meska "postázva" menüpontjának bejelölésével értesítést küldök, általában a pénz megérkezését követő 1-2 munkanapon belül feladom a csomagot.
Garancia: a postázástól számított 2 héten belül kérem jelezni belső üzenetben vagy e-mailben az esetleges problémát, ennyi idő alatt tapasztalatom szerint el lehet dönteni, ha mégsem tetszik, vagy egyéb probléma merült fel :)) Ebben az esetben a termék megérkezését követően (a postaköltség a vevőt terheli) utalom vissza a vételárat.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 800 Ft 750 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 000 Ft 2 000 Ft
MPL csomag házhoz, előreutalással 1 600 Ft 1 600 Ft

Romantikus rózsa bojtos üveglencsés kulcstartó táskadísz bojtos nyár mikulás karácsony szülinap névnap ajándék alkotója: Arindaekszerek

Arindaekszerek
Az Arinda ékszerek egy anya-lánya páros munkája eredményeként, családi vállalkozásként működik.
Boltunkban az ékszerek, kiegészítők széles skálájából válogathatsz, több stílusban is alkotunk.
Készítünk sujtás és gyöngy ékszereket, üveglencsés darabokat és folyamatosan bővítjük ásvány ékszer kínálatunkat is.
Boltunk polcain megtalálod a talán legnépszerűbb termékeinket, a könyvjelzőket és kulcstartókat is hagyományos és üveglencsés kivitelben is.
Ékszereinket, kiegészítőinket kiváló minőségű alapanyagokból, nagy odafigyeléssel készítjük. Az elmúlt 11 év során folyamatosan tanultunk, építkeztünk mind az ékszerek készítése, mind a kiszolgálás tekintetében. Termékeinket egyesével gondosan csomagolva, buborékok borítékban postázzuk, csökkentve a sérülés kockázatát. A csomagok feladása 1-2 munkanapos határidővel történik ajánlott elsőbbségi levélként vagy futárszolgálattal, hogy mielőbb kezedben tarthasd új kincseid.
Kellemes nézelődést és szép napot kívánunk!
Papné Ari és Pap Melinda

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek