Selyempárna manókislánnyal - otthon & lakás - lakástextil - párna & párnahuzat - Meska.hu
Selyempárna manókislánnyal - otthon & lakás - lakástextil - párna & párnahuzat - Meska.hu

Selyempárna manókislánnyal

Neked készül kb. 7 munkanap alatt
35*35cm-es habotai 8mm selyemből készült díszpárna. Belseje szivaccsal töltött párna. Alvópárnaként is használható, ha gyapjuval vagy pamuttal töltött párnát készítünk bele. Ez esetben ára 3-4 ezer forinttal többe kerülne az elhasznált mennyiségű töltet függvényében. A selyem öntisztuló, nem igényel mosást, csak porolást, de kézzel harminc fokon mosható, és selyemfokozaton vasalható is. Más mitával más színben is elkészíthető.
Összetevők

100%habotai 8mm selyem, h-dupont gőzfixálós selyemfesték, h-dupont selyemkontúr, vászon belsőpárna, szivacstöltet


Technika

selyemfestés, varrás


Jellemző
otthon & lakás, lakástextil, párna & párnahuzat, párna, selyempárna, manó, manókislány, kislány, ajándék, ajándékötlet, alvópárna, gyerekeknek, ajándékgyerekeknek, selyem, 100%silk, 100%selyem, 100%hernyóselyem, díszpárna, gyerekpárna

Színek

kék, piros, zöld


Termékkód

4671334

Termékeimre garanciát vállalok. Megbeszélés szerint csere, vagy visszafizetéssel. A terméket vissza kell hozzám küldeni, amennyiben nem felel meg. Szállítási költség megbeszélés szerint, a kívánt módon igyekszem postázni. csak a szállító által kért szállítási költséget számolom fel. A selyemtermékek könnyen tönkremehetnek, ha nem a megfelelő módon kezeljük őket. Fontos a mosási utasításokat betartani és hordásnál sem szabad csomózni, erősen megkötni, húzni. Vastagabb selymek akár örök életűek is lehetnek. Mosás langyos vízzel, sampon, vagy speciális selyemmosószerrel kézzel. Kicsavarni a vizet nem szabad, csavarás közben sérülhet az anyag. Csak kinyomkodni és törölközőre ráfektetve felgöngyölítve szárítandó. Csiptetve szárítani sem szabad, csak kiterítve. Vasalás egypontos, selyem Silk fokozaton. Ezek betartása mellet a selyem hosszú életű lehet.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény utánvéttel
1 240 Ft 1 240 Ft

Selyempárna manókislánnyal

Készítette

avandor

avandor

egyedi kézzel festett termékek

5 (5)

avandor boltja  ›

Róla mondták

“Szép, igényes munka. Köszönöm szépen.”

ruskorita

Egyedi rendeléseket is vállal

Rendelhető: 1 db

avandor további termékei


Hasonló termékek