Saját kézzel, szívvel lélekkel
Több, mint 110.000 kézműves-design termék hazai alkotóktól
"Havas csillogás" ajtódísz, kopogtató
20 cm-es moha alapra ragasztottam terméseket, csillogó gömböket, karácsonyi szalaggal, havas tuja ággal, fenyővel díszítettem.
Végső...
kézműves termék, készítette:
Ceffa
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: szalag, moha, termések, bogyó
technika: virágkötés
anyaga: szalag, moha, termések, bogyó
technika: virágkötés
A
kuponkódot regisztráció után a kosárban tudod érvényesíteni

vagy
Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
{{ errorMessage('name') }}
{{ errorMessage('email') }}
{{ errorMessage('user_name') }}
{{ errorMessage('password') }}
{{ errorMessage('password2') }}
{{ errorMessage('phone_number') }}
Szállítási cím
{{ errorMessage('country') }}
{{ errorMessage('zip_code') }}
{{ errorMessage('city') }}
{{ errorMessage('house_number') }}
{{ errorMessage('contract') }}

Jelentkezz be
{{ errors.loginErrorMsg }}
Belépés
A
kuponkódot a kosárban tudod érvényesíteni

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
{{ errors.checkoutErrorMsg }}
"Havas csillogás" ajtódísz, kopogtató leírása
20 cm-es moha alapra ragasztottam terméseket, csillogó gömböket, karácsonyi szalaggal, havas tuja ággal, fenyővel díszítettem.
Végső mérete: kb 23 cm lett
"Havas csillogás" ajtódísz, kopogtató jellemzői
kézműves termék, készítette:
Ceffa
technika
típus
fizikai
termékkód
3894502
feltöltve
2020. október 28.
megtekintés
alkalommal
kedvencelés
"Havas csillogás" ajtódísz, kopogtató szállítása
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 300 Ft | 1 300 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 500 Ft | 1 500 Ft |
Postai küldemény utánvéttel | 2 350 Ft | 2 350 Ft |
1 napos garantált csomag | 1 700 Ft | 1 700 Ft |
standard postai csomag | 1 400 Ft | 1 400 Ft |
"Havas csillogás" ajtódísz, kopogtató alkotója: Ceffa

Majlik Évának hívnak, foglalkozásomat tekintve földmérő vagyok, az élet e pályáról eltérített ...
A virágok szeretete már a gyermekkoromat elkísérte s a szakközépiskola alatt már a véremmé vált. Bár nem ezt a szakmát tanultam a társiskolánk ahol ezt oktatták szoros közelségben volt velem.
Virágboltot nyitottam egy Nógrád megyei kis faluban, majd megismerkedvén a férjemmel Budapestre költöztünk és a boltozást abbahagytam. Jöttek a gyerekek, s én a szakmámban dolgoztam.
A virágozást nem hagytam abba az évek alatt sem, családi körben, ismerősöknek szívesen kötöttem, esküvőkre, ballagásra díszítettem.
Időközben brand lett - ? talán én bízom benne - a Ceffa név, mellyel immár 10. éve készítem el számos pár esküvőjének dekorációját, díszítem a lakásokat és hangulataot teremtek a hétköznapokban.
Nagy szenvedélyem a virágok szeretete, de az igazi boldogság ha látom másnak is örömöt tudok szerezni egy-egy alkotással.
Hát böngéssz kedvedre, tudasd velem milyen elképzelésed van, álmodd meg és én megvalósítom neked!
A virágok szeretete már a gyermekkoromat elkísérte s a szakközépiskola alatt már a véremmé vált. Bár nem ezt a szakmát tanultam a társiskolánk ahol ezt oktatták szoros közelségben volt velem.
Virágboltot nyitottam egy Nógrád megyei kis faluban, majd megismerkedvén a férjemmel Budapestre költöztünk és a boltozást abbahagytam. Jöttek a gyerekek, s én a szakmámban dolgoztam.
A virágozást nem hagytam abba az évek alatt sem, családi körben, ismerősöknek szívesen kötöttem, esküvőkre, ballagásra díszítettem.
Időközben brand lett - ? talán én bízom benne - a Ceffa név, mellyel immár 10. éve készítem el számos pár esküvőjének dekorációját, díszítem a lakásokat és hangulataot teremtek a hétköznapokban.
Nagy szenvedélyem a virágok szeretete, de az igazi boldogság ha látom másnak is örömöt tudok szerezni egy-egy alkotással.
Hát böngéssz kedvedre, tudasd velem milyen elképzelésed van, álmodd meg és én megvalósítom neked!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek