Tavaszváró gömb fácska - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Tavaszváró gömb fácska - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Tavaszváró gömb fácska - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Tavaszváró gömb fácska - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Tavaszváró gömb fácska - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Tavaszváró gömb fácska - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Tavaszváró gömb fácska - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Hungarocell gömböt ragasztottam mohalapokkal - amit őszi termésekkel, bogyókkal és ming rózsákkal ragasztottam szorosan egymás mellé. Fácskát készítettem belőle - amit sárga kaspóba állítottam és a fácska lábánál a mohát is dekoráltam. A fácska mérete a gömbbel és kaspóval együtt : 36 cm A természetesség jegyében ! Nem ebben a színvilágban szeretnéd, egyéb kiegészítőt is tennél rá? Megoldható ! Kérlek írj nekem hogy megbeszélhessük a részleteket :) Budapesten és Gyálon személyesen átvehető!
Összetevők

hungarocell, fa, szárazvirág, termések, szalag, kaspó, moha

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

mindenmás, virágkötés

Jellemző
otthon & életmód, dekoráció, ajtódísz, kopogtató, koszorú, selyemvirág, lakásdekoráció, húsvét

Színek

barna, lila, narancssárga

Termékkód

3778648

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest IX. kerület)
0 Ft 0 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft

Készítette

Ceffa

Ceffa

Te megálmodtad - mi megvalósítjuk !

5 (518)

Ceffa boltja  ›

Róla mondták

“Maximálisan elégedett vagyok... A csokor egyszerűen gyönyörű... mindenkinek ajánlom az eladót! csak +++++++++++++++++++++++++++++”

bianca5

Egyedi rendeléseket is vállal

Ceffa további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek