LAGUNA kék hajócsipke nyakpánt gyönggyel, horgolt -  - Meska.hu LAGUNA kék hajócsipke nyakpánt gyönggyel, horgolt -  - Meska.hu LAGUNA kék hajócsipke nyakpánt gyönggyel, horgolt -  - Meska.hu LAGUNA kék hajócsipke nyakpánt gyönggyel, horgolt -  - Meska.hu
LAGUNA kék hajócsipke nyakpánt gyönggyel, horgolt -  - Meska.hu LAGUNA kék hajócsipke nyakpánt gyönggyel, horgolt -  - Meska.hu LAGUNA kék hajócsipke nyakpánt gyönggyel, horgolt -  - Meska.hu LAGUNA kék hajócsipke nyakpánt gyönggyel, horgolt -  - Meska.hu
LAGUNA kék hajócsipke nyakpánt gyönggyel, horgolt -  - Meska.hu
Selyemfényű kék fonalból készítem hajócsipke technikával ezt a nyakpántot. Ezüst színű, mágneses, egymásba csúsztatható csőkapoccsal záródik. Az elejét 3 kék üveg gyöngy díszíti. A nyakpánt szélessége 2,5 cm. A feltüntetett ár 35 cm hosszúságig érvényes, felette kérlek egyeztessünk árat. Kérésre elkészítem más színben és más hosszúságban is. A LAGUNA ékszer családba a nyakpánton kívül fülbevaló és keskenyebb illetve szélesebb karkötő is tartozik, valamint szalaggal kérheted hajpántként is. Fehérben menyasszonyi ékszerként, pirosban menyecske ruhához is ajánlom.
Csak és kizárólag saját készítésű terméket (ékszerek és faliképek, poszterek) értékesítek.
Elérhetőség

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 4 munkanap

Típus

Kézműves termék

Technika

csipkekészítés, horgolás

Jellemző
hajócsipke, csipke, horgolt, kék, szett, menyecske

Szín

kék

Termékkód

2548584

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Nem szabvány méretű levél 250 g-ig (ajánlott)
505 Ft 505 Ft

Készítette

CsipkeVera

CsipkeVera

Minden ami én vagyok: kreativitás.

5 (111)

CsipkeVera boltja  ›

Róla mondták

“Vera nagyon szép karkötőket készített az elképzeléseim szerint és nagyon gyorsan meg is kaptam! Köszönöm szépen :)”

makos2guba3

Egyedi rendeléseket is vállal

CsipkeVera további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek