Csók márványos színátmeneteivel kézzel festettem sálamat. Enyhén fényes felületű selyemféle, nem átlátszó.
Ezt a méretű stólát max. 42...
Csók márványos színátmeneteivel kézzel festettem sálamat. Enyhén fényes felületű selyemféle, nem átlátszó.
Ezt a méretű stólát max. 42 méretig ajánlom stólának. Természetesen sálnak minden méretben megfelel.
elkészítési idő 7 munkanap
( 44-es mérettől 58x200cm, 50 ruhaméretnél nagyobbat viselőknek 90x 250cm hosszúság ajánlott. )
Mérete: 42,5x180cm
Anyaga hernyóselyem pongée 0.5
Színei: Pirosak, bordók, némi lila színátmenetei
Mosása: Kézzel, kézmeleg vízben, gyapjú mosószerrel vagy hajsamponnal.
Vasalni selyem fokozaton, nyirkos állapotban lehet a legsimábbra.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 250 Ft | 1 250 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 310 Ft | 1 310 Ft |
Postai küldemény utánvéttel | 1 660 Ft | 1 660 Ft |
Foxpost csomagautomatába utánvéttel | 990 Ft | 1 040 Ft |
Foxpost házhozszállítás utánvéttel (3nap) | 1 440 Ft | 1 490 Ft |
Foxpost csomagautomatába előre fizetéssel | 700 Ft | 700 Ft |
Shipping to other country | 4 590 Ft | 5 990 Ft |
Meska interjú az alkotóval »
Hódi Era textilműves vagyok.
Textilfestés, selyemfestés, horgolás, kötés és ezek ötvözéséből született kézműves munkával magam alkotta textil tárgyakat készítek.
Tagja vagyok a Textil Art Fiber Art (TAFA)nemzetközi textilművészeti csoportnak.
Minden darabom egyenként készül kézműves technikával, saját mintáimmal dolgozok. Így minden darab más és más lesz megismételhetetlen, egyedi. Feltöltődik a szerelmemmel és alázatommal az alkotás iránt, a tiszteletemmel a kézművesség iránt, szeretettemmel az anyag és a színek iránt. Ebből az összességből születik számodra egy kézzel fogható, ölelgetős, szívmelengető tárgy. Olyan ami megnyugtat, amire jó ránézni, ami harmóniában van veled ebben a rohanó, pörgő világban.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban