Havasi gyopár - gyöngy hímzett karkötő -  - Meska.hu Havasi gyopár - gyöngy hímzett karkötő -  - Meska.hu Havasi gyopár - gyöngy hímzett karkötő -  - Meska.hu Havasi gyopár - gyöngy hímzett karkötő -  - Meska.hu
Havasi gyopár - gyöngy hímzett karkötő -  - Meska.hu Havasi gyopár - gyöngy hímzett karkötő -  - Meska.hu Havasi gyopár - gyöngy hímzett karkötő -  - Meska.hu Havasi gyopár - gyöngy hímzett karkötő -  - Meska.hu
Havasi gyopár - gyöngy hímzett karkötő -  - Meska.hu
Ezt a karkötőt csak rendelésre készítem. Kérlek vásárold meg és én 10-12 nap alatt készítem el Neked. Ha a hosszát más méretben szeretnéd, azt üzenetben megadhatod. Ha más színkombinációban szeretnéd, azt is üzenetben beszéljük meg. Nagyon szépen köszönöm ! A neve nem az én érdemem, ezt mondta rá egy másik gyöngyös lány, mikor meglátta . :-) A legszebb kék színű swarovski rivolival készítettem. Különleges , új technikákat alkalmaztam a virág részen és a szár részén is. Finom, nagyon szép kapoccsal. Nagyítsd ki a képeket , nézd meg milyen aprólékosan van kidolgozva. A virág részen 5 cm széles , a szár 3cm-ről vékonyodik. A hossza kapoccsal együtt 18cm, ez egy 16,5-17cm csuklóra passzol. Ha más méretet szeretnél, Rád igazítom. Kérlek írd meg belső üzenetbe a méretet, amire kiigazítsam. Köszönöm !
Minden ékszerem saját dizájn, saját tervezés , és minden darab kézzel készül. Minden alapanyag amit használok, a legmagasabb minőségű. Minden ékszer hátoldalán vajpuha olasz báránybőr van. Az ékszerek csak enyhén vízállóak , ráfröccsenő víztől , vagy esőtől semmi baja nem lesz. Fürdésnél és a strandolásnál kérlek ne hord. Köszönöm !
Összetevők

swarovski rivoli, superduo, superuno, dragon, japán kása, delica, miyuki drop

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 10 munkanap

Termék típusa

Képzőművész termék

Technika

ékszerkészítés, gyöngyfűzés, gyöngyhímzés

Jellemző
gyöngyhímzés, virág, modern, romantikus, kék, karkötő, ezüst

Színek

ezüst, kék, zöld

Termékkód

2272368

Minden ékszeremet kemény papírdobozba, buborékos fóliába csomagolva , buborékos borítékban postázok.
Kérlek , ha a Packeta szállítást választod, mindig írd meg, hogy melyik Packeta átvevő pontra kéred a csomagod.
Ha mégsem tetszik , 14 napod van visszaküldeni és visszafizetem az árát, postaköltség nélkül.
A visszaküldéskor a postaköltség Téged terhel.
Csak teljesen ép, nem használt ékszert veszek vissza. Kérlek, méretet , ha mást szeretnél, még postázás előtt írd meg. Ha a méret mégsem jó, akkor ha visszaküldöd, én díjmentesen méretedre igazítom.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 170 Ft 3 170 Ft
Sameday futárszolgálat logocsomagautomata előrefizetéssel
1 349 Ft 1 349 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
3 700 Ft 3 700 Ft
Európa
6 500 Ft 6 500 Ft
Postán maradó ajánlott, elsőbbségi küldemény,előre utalássa
1 770 Ft 1 770 Ft
Packetta előre fizetéssel
1 700 Ft 1 700 Ft

Készítette

Muttery

Muttery

Egy kis luxus mindenkinek jár! Mert megérdemled!

5 (553)

Muttery boltja  ›

Róla mondták

“Ez a nyaklánc valóban egy teljesen egyedi, tekintélyes és fantasztikus darab! Nagyon jó a színek harmóniája és az arányok. Nagyon köszönöm!!!!”

Ancs Ancs

Egyedi rendeléseket is vállal

Muttery további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek